Gençler nasıl gidiyor hayat güzel mi ? LGS ile alakalı sohbet.

LGS İyi miydi? Kötü müydü?

• Kullanılan toplam oy
    7
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
lise 3 e geçiyorum ben lgs ye girerken sistem yeni değişmişti arkadaşlarım çok stres yapıyordu hiç doğru düzgün çalıştığımı söyleyemem ama durumu çok iyi idare ettim türkiyede %5 dilime girdim ve mtematiği doğru düzgün yapmamıştım bile ama şans benden yana oldu ve hiç stres yapmamıştım olucağı varsa olur gençler kendinizi kasmayın stres yapmaya gerçekden gerek yok

Bum Be RedZz
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Matematik yaktı bizi :burnbear:

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Thats actually what Im saying
Post automatically merged:

Sorry I dont understand
Post automatically merged:

True story haha

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Bu sınav sistemi beğenilmesi de oldukça seçici

NX
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Teog'la Yaktılar Yks'yle Kül Ettiler Bizi Ne Lgs'sinden Bahsediyosun Kardeşim İçim Yanıyor Dicem de Sınav İyi de Geçti Gibi Aslında Bilemiyorum Sonuçlar Çıkınca Görcez Bakalım Ha Bu Arada Lgs Sınavına Giren Kardeşlerime Hayatta Başarılar da Dileyeyim ki Konudan Kopmayalım Ban Yemeyelim.
reis teogda 12 tane 2'nin çarpımı soruluyordu, şuanki matematik soruları tyt düzeyinde neredeyse ben lgs ilk çıktığında girdim matematikten anam ağladı bi örneklerini oku anlarsın

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
I can see that your have the same problems relate educational system in turkey

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Sıkıntı etmeyin lgs lys vs. vs. kaybınız en fazla 1-2-3 yıl olsun hatta 1 de ben ekleyeyim 4 olsun. Bu sayılar ne anlam ifade ediyor ? Söyleyeyim:
3-4 yıl çalışın tıp kazanın mesela ... belki 2. senede kazanırsınız . Sonuç? kazanırsınız ... Ne kaybedersiniz 1-2-3 yıl ... Önemli mi ? Önemsiz. Zira kötü bir tercih sonucu bir ömür kaybedersiniz.

Ben mesela boş bölümler okudum vs. En son 1 yıl kpss kasıp 92 puanla memur oldum. Avantajım şu oldu ki zaten sıkıntı etmezdim bir şeyi. Zira içerlerimde bir yerlerde bir şeyler olabileceğimi biliyordum...
Çok iyi açıkladı.

Üye
5 HİZMET YILI
Çalışıp girersen kolay Çalışmazsan Tbiki zor gelir insana

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Bakalım Ha Bu Arada Lgs Sınavına Giren Kardeşlerime Hayatta, yksci kardeşlerim nerede buradalar mı

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
LGS Kolaydı Diyorlar Ama Ben Girmediğim İçin Bilmiyorum Zorluğunu Ama Kolay Dediler

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Küçük kardeşlerim lise aşırı önem taşıyor evet ama hayatınızın sonu da değil unutmayın nakil sistemi şu an nasıl işliyor bilmiyorum ama huzursuz olduğunuz yerde de kalmayın takip edin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...