şeyi anlamıyorum ben gencolar, internette name esp valueleri falan var, array codeleri falan var. (2013 senesinde bir çoğunu bazı arkadaşların hainliği yüzünden piyasaya saldılar. Saldıkları valuelerin tamamına yakını da bizimdi.). Sen şimdi diyorsun ya kolay olanları olmasa falan filan. Gözünüzü seveyim, eğer valueler falan sizde olmasaydı, mesela name esp yi nasıl yapmayı planlıyordunuz ? Siz pointer bulmayı value taratmaktan ibaret sanıyorsunuz sanırsam, tarattığınız valueler gökten inmiyor yalnız..
şurda wolftü hile kodluyanlardan bi zulu hack , csgo felan bişey göremeik adam haklı {temsili]şeyi anlamıyorum ben gencolar, internette name esp valueleri falan var, array codeleri falan var. (2013 senesinde bir çoğunu bazı arkadaşların hainliği yüzünden piyasaya saldılar. Saldıkları valuelerin tamamına yakını da bizimdi.). Sen şimdi diyorsun ya kolay olanları olmasa falan filan. Gözünüzü seveyim, eğer valueler falan sizde olmasaydı, mesela name esp yi nasıl yapmayı planlıyordunuz ? Siz pointer bulmayı value taratmaktan ibaret sanıyorsunuz sanırsam, tarattığınız valueler gökten inmiyor yalnız..
şurda wolftü hile kodluyanlardan bi zulu hack , csgo felan bişey göremeik adam haklı {temsili]
birde şunu anlamakta güçlük çekiyorum dediğin gibi vb.neti kötüleyipte c++ en iyisi moruk diyip forumda bir halta yaramayıpta ahkam kesenler işte bu grup bi halta yaramaz.. kendi bildiğini kimseyle paylaşmayan bir genç tam 3-4 sene önce vb.net baypassı paylaştım. herkez onu kullanıyor paylaşmasam belki bir yolla hallolurdu ama bu birçok arkadaşın önününü açmaktır bilgi sende kaldığı sürece bilgi değildir bilgi paylaşmaktır....
gene oda bir şey en aznında name esp bulacak adam c.e baypassın yolunu buluyor bir kısım sadece pointerlerin paylaşılmasını beklemekte sadece utanmasalar dua edeceklerBak bu konuda çok haklısın , ancak şöyle bir şey de var ki insanları köreltecek bilgiler de bilgi değildir. Örneğin; Value ile kolayca Name ESP bulma yöntemini youtube ye attıkları için 10 yaşında çocuk bile kopyala yapıştır ile yapıyor hileyi, geriye sadece tasarım yapmak ona kalıyor. Ama hatırladığım 2012 - 2013 zamanlarında (ben de 1-2 kişiden yardım almıştım) TeamViewer ile insanlar tanıştığı , konuştuğu ve ortak proje yaptığı kişilere gösteriyorlardı. İşte bu da bu işin bokunun çıkmasına bir engeldi.
gene oda bir şey en aznında name esp bulacak adam c.e baypassın yolunu buluyor bir kısım sadece pointerlerin paylaşılmasını beklemekte sadece utanmasalar dua edecekler
yalan hile varsa işin içinde rakiplik vardır geride kalmışların en büyük lafı eğlence için yaptıkDword şu an yabancı forumların bile dilinde. Ben takip ediyorum ve yabancı forumların en iyi coderleri ile dalga geçiyorlar Türk grubu Dword hepinizi solluyor ve en iyi bedava hile onların diye. Oradaki Coderler de bunu yediremiyorlar tabi , "Eğlence için yapıyoruz onları umursamıyoruz" falan diyorlar QW:EQWE: ve inşallah daha iyi yerlere gelirler dediğin gibi ama bundan iyi yerler Niravana herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?