Genel Bir Pointer Sorusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kage of Nothing
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bu zamana kadar lamerlik yaptım mı? - Yaptım (Pointer anlamında)

Arkadaşlar bundan sonra adam gibi Pointer bulmayı öğrenmek istiyorum ancak klasik (Name Esp, Snırsız Mermi , no recoil , no spread vb.) pointerleri değil de daha zor olan bin ve obj filan pointer bulmayı öğrenmek istiyorum. (Klasikleri de öğrenmek istemiyorum değil :D)

Ancak benim sorunum da burada başlıyor ki kaynak yok! İngilizce aradım , (İngilizcem iyi seviyededir.) Türkçe aradım ama kaynak çok az.

Sizden bu konuda isteğim ise öğrenebileceğim (Tüm pointer bulma yöntemlerini) bir kaynak , video , yazı (İngilizce - Türkçe) var mı? -Toplu bir kaynak olabilir ayrı ayrı kaynak verebilirsiniz.

Destek ve yardımlarını esirgemeyecek arkadaşlar için yazıyorum; Şimdiden Teşekkürler!

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
youtubeden videolar var yeni başlıyanlar için ayrıca arry da aratarak pointer bulabilirsin

vUNXPCTD
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bypass bulabilirsen yaparsın , pointer bulma youtubede var

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
şeyi anlamıyorum ben gencolar, internette name esp valueleri falan var, array codeleri falan var. (2013 senesinde bir çoğunu bazı arkadaşların hainliği yüzünden piyasaya saldılar. Saldıkları valuelerin tamamına yakını da bizimdi.). Sen şimdi diyorsun ya kolay olanları olmasa falan filan. Gözünüzü seveyim, eğer valueler falan sizde olmasaydı, mesela name esp yi nasıl yapmayı planlıyordunuz ? Siz pointer bulmayı value taratmaktan ibaret sanıyorsunuz sanırsam, tarattığınız valueler gökten inmiyor yalnız..

Kage of Nothing
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
şeyi anlamıyorum ben gencolar, internette name esp valueleri falan var, array codeleri falan var. (2013 senesinde bir çoğunu bazı arkadaşların hainliği yüzünden piyasaya saldılar. Saldıkları valuelerin tamamına yakını da bizimdi.). Sen şimdi diyorsun ya kolay olanları olmasa falan filan. Gözünüzü seveyim, eğer valueler falan sizde olmasaydı, mesela name esp yi nasıl yapmayı planlıyordunuz ? Siz pointer bulmayı value taratmaktan ibaret sanıyorsunuz sanırsam, tarattığınız valueler gökten inmiyor yalnız..

İşte ben de bundan sıkıldım. Bu insanlığın bir makine bulup onu kullanması sonrasında ise doğayı unutması gibi bir şey. Burada kimse (Siz hariç :D) kendine coder demesin ki lamer olduğumu ben kabul ediyorum. Ancak zamanında insanlar bu şeyleri öğrenip sonrasında başkalarına da öğretiyordu. Demek istediğim ben 17 yaşındayım ve 12 yaşımda filan bir forumda bir abi ile tanışmıştım o zamanlar bana Pointer taraması filan öğretecekti ki kendisinin nickini unuttum ancak pointer tarama konusunda bir ustaydı sanki , bu zamandaki Dword hileleri gibi hileleri yapıyor acayip özellikler ekliyordu ancak kader ki öğrenemedim (pc bozuldu 2 sene bekledim filan). Bana koyan ise bu işi adam gibi öğrenmek için kaynak, insan, usta-çırak ilişkisinin olmaması.

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
şurda wolftü hile kodluyanlardan bi zulu hack , csgo felan bişey göremeik adam haklı {temsili]

Kage of Nothing
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
şurda wolftü hile kodluyanlardan bi zulu hack , csgo felan bişey göremeik adam haklı {temsili]

Basit bir cevap vereyim , Hepsi benim gibi LAMER. Eğer bu "C++ kodluyos moruq, vb.net bırakın mq" diyenler gerçekten C++ biliyorsa oyun dünyasının içinden geçerler. Yöneticiler nasıl geçiyor içlerinden ama. Diğerleri de geçsin? Ama dur ben söyleyeyim @nader11ndeu nun dediği gibi 2013 de piyasaya salınan valueler sayesinde , açığa çıkan yöntemler sayesinde wolftü üzerinden hile yapıp kendilerini ultra coder sanıyorlar. Ben de bunu diyorum , sıkıldım artık. Demek ki ancak üniversite de rahat rahat C++ öğrenebileceğim (üst düzey yani).

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
birde şunu anlamakta güçlük çekiyorum dediğin gibi vb.neti kötüleyipte c++ en iyisi moruk diyip forumda bir halta yaramayıpta ahkam kesenler işte bu grup bi halta yaramaz.. kendi bildiğini kimseyle paylaşmayan bir genç tam 3-4 sene önce vb.net baypassı paylaştım. herkez onu kullanıyor paylaşmasam belki bir yolla hallolurdu ama bu birçok arkadaşın önününü açmaktır bilgi sende kaldığı sürece bilgi değildir bilgi paylaşmaktır....

Kage of Nothing
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
birde şunu anlamakta güçlük çekiyorum dediğin gibi vb.neti kötüleyipte c++ en iyisi moruk diyip forumda bir halta yaramayıpta ahkam kesenler işte bu grup bi halta yaramaz.. kendi bildiğini kimseyle paylaşmayan bir genç tam 3-4 sene önce vb.net baypassı paylaştım. herkez onu kullanıyor paylaşmasam belki bir yolla hallolurdu ama bu birçok arkadaşın önününü açmaktır bilgi sende kaldığı sürece bilgi değildir bilgi paylaşmaktır....

Bak bu konuda çok haklısın , ancak şöyle bir şey de var ki insanları köreltecek bilgiler de bilgi değildir. Örneğin; Value ile kolayca Name ESP bulma yöntemini youtube ye attıkları için 10 yaşında çocuk bile kopyala yapıştır ile yapıyor hileyi, geriye sadece tasarım yapmak ona kalıyor. Ama hatırladığım 2012 - 2013 zamanlarında (ben de 1-2 kişiden yardım almıştım) TeamViewer ile insanlar tanıştığı , konuştuğu ve ortak proje yaptığı kişilere gösteriyorlardı. İşte bu da bu işin bokunun çıkmasına bir engeldi.

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Bak bu konuda çok haklısın , ancak şöyle bir şey de var ki insanları köreltecek bilgiler de bilgi değildir. Örneğin; Value ile kolayca Name ESP bulma yöntemini youtube ye attıkları için 10 yaşında çocuk bile kopyala yapıştır ile yapıyor hileyi, geriye sadece tasarım yapmak ona kalıyor. Ama hatırladığım 2012 - 2013 zamanlarında (ben de 1-2 kişiden yardım almıştım) TeamViewer ile insanlar tanıştığı , konuştuğu ve ortak proje yaptığı kişilere gösteriyorlardı. İşte bu da bu işin bokunun çıkmasına bir engeldi.
gene oda bir şey en aznında name esp bulacak adam c.e baypassın yolunu buluyor bir kısım sadece pointerlerin paylaşılmasını beklemekte sadece utanmasalar dua edecekler :D

Kage of Nothing
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
gene oda bir şey en aznında name esp bulacak adam c.e baypassın yolunu buluyor bir kısım sadece pointerlerin paylaşılmasını beklemekte sadece utanmasalar dua edecekler :D

İşin bokunun çıktığı yer de burası :D

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
bak dworda cold hacka yakın nerdeyse cold hack bu yatarak olmadı adamlar emek verdi herkese bedava sunup reklamdan kazanmakta çok zekice herkesin aklına gelmez zaten ilk önce düşünmeden plan yapılmadan hiçbir şey olmaz hayaller kodlanınca gerçeklere dönüşür inşallah daha iyi yerlere gelirler ki şuanda bile iyi yerlerde olduklarını düşünüyorum :)

Kage of Nothing
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Dword şu an yabancı forumların bile dilinde. Ben takip ediyorum ve yabancı forumların en iyi coderleri ile dalga geçiyorlar Türk grubu Dword hepinizi solluyor ve en iyi bedava hile onların diye. Oradaki Coderler de bunu yediremiyorlar tabi , "Eğlence için yapıyoruz onları umursamıyoruz" falan diyorlar QW:EQWE: ve inşallah daha iyi yerlere gelirler dediğin gibi ama bundan iyi yerler Niravana herhalde :D

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Dword şu an yabancı forumların bile dilinde. Ben takip ediyorum ve yabancı forumların en iyi coderleri ile dalga geçiyorlar Türk grubu Dword hepinizi solluyor ve en iyi bedava hile onların diye. Oradaki Coderler de bunu yediremiyorlar tabi , "Eğlence için yapıyoruz onları umursamıyoruz" falan diyorlar QW:EQWE: ve inşallah daha iyi yerlere gelirler dediğin gibi ama bundan iyi yerler Niravana herhalde :D
yalan hile varsa işin içinde rakiplik vardır geride kalmışların en büyük lafı eğlence için yaptık :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...