Genel olarak PUBG ve Valorant Kulaklık Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dert Var Gelir Geçer R25 Var Deler Geçer
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
500 TL kadar bütçem var kulaklık arıyorum kulaklık olarak hiçbir bilgim yok arkadaşımın tavsiyesinden bi kulaklık aldım oda bozuk çıktı sağdan gelen ses soldan geliyor felan. Performansı iyi olan bir kulaklık önerirmisiniz oyunlarda ciddi verim almak istiyorum artık.

Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkürler.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
hyperx cloud 2 cok iyi kulaklık fps oyunlar icin

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
knk hangi kulaklığı alırsan al kesinlikle usb'den bağlanan 7.1 kulaklık alma. bende Rampage X-Titan var. anakartımda ses kartı kendinden var ancak anakarttaki ses kartı sadece jak girişlerinde. usb kulaklık olduğu için sterio bile çeksen 7.1 de kullansan fayda etmiyor pubg de arkadan verdiği ayak sesi önden çıkıyor. kulaklıkla ilgili değil muhtemelen ancak cloud 2 gibi kulaklıklarda işin garanti çünkü kulaklığın kendisinde ses kartı var. 500 TL'de ne alabilrisin bilmiyorum ancak bu dediğime dikkat etmelisin.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
HyperX Cloud Stinger Core the truth is their ears are sweating

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
rampage kulaklıklarını tavsiye ederim

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
500 TL kadar bütçem var kulaklık arıyorum kulaklık olarak hiçbir bilgim yok arkadaşımın tavsiyesinden bi kulaklık aldım oda bozuk çıktı sağdan gelen ses soldan geliyor felan. Performansı iyi olan bir kulaklık önerirmisiniz oyunlarda ciddi verim almak istiyorum artık.

Biraz Daha bekleyip daha iyisini alabilirsin dicemde bekledikce fiyatlar ucuyor

Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Fps oyunları için hyperx cloud 2 dostum yıllardır şaşmaz.

天使
Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI

James Donkey 711​

Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI

HYPERX Cloud Stinger Core ben bunu kullanıyorum memnunum fiyat performans ürünüdür.​

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Rampage r46 hostage 1.5 yıldır kullanıyorum hala canavar gibi bakmanı öneririm

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
bozuk çıkan kulaklığı iade etmişsindir umarım bir de başka kulaklığının böyle bir sorunu varsa soldan gelen ses sağ yani sesler ters geliyorsa yazılımsal olarak çözülebiliyor tabi istersen söylerim kulaklık olarak valorant için kullandığım rampage rm-k92 x-stack siyah usb 7.1 version rgb mikrofonlu oyuncu kulaklığını kullanabilirsin bütçenden çok az ve yararlı ses seviyesi yüksek fakat dez avantajlarını sorarsan mikrofon kötü gibi yani ağızının içine sokman gerekiyor veya sesin gür çıkması gerekiyor sesin kısık biriysen mikrofon açısından alma derim bir de usb li yani mikrofon ve ses yerlerine takmakla uğraşmıyorsun fakat yazılımsal olarak sorun çıkarabilir ben hopörler kullanırken onu çıkarmak zorunda kalıyorum yoksa ses hala kulaklıkta çalışıyor veya mikrofonu değiştirebiliyor harici olarak iyi ses açısın gayet iyi

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Ya bütçe biraz arttırılıp hyperx alınabilir yada steel series bakabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
birşey öneremeyeceğim fakat rampagenin herhangi bir kulaklıgını kesinlikle alma ne zaman alsam pişman oluyorum ben

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI

dostum bütçe neydi

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Gamepower JIN Rainbow 7.1 Zamanında kullandım bro oyun içinde çok akıcı ve kaliteli ses düzeyine sahip fiyatına göre bazı kulaklıklardan üstün bile öneririm.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI

JBL T110 Kulaklık CT IE Mavi​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...