Çözüldü General Mobile 8 Ekran pikselleşip kapanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar öncelikle sorunumdan bahsedeyim. Elimde General mobile GM8_sprout adlı bir telefon var ve son bir kaç gündür telefon cebimden çıkardığımda veya bir yerden aldığımda kapalı olduğunu ve açık olmadığını fark ettim. Kilit tuşuna 15 saniye basınca telefon açıldı fakat çok geçmeden ekranda cizgisel olarak bir sürü pixel çıktı ve tekrar kapandı. Şaşırdım ve bir daha denedim. Daha açılış ekranındayken bir daha aynı şeyi yaptı. Karıncalanma desek daha iyi olur. Resmini çekemedim fakat örnek bir fotoğraf ekleyeceğim telefonumda da aynı şekilde oldu.

27be2c86a8c6426812d40dbf28c2069a.jpeg
Aynı bu resimdeki gibi oldu telefonum. Sonra açtım bir kaç defa 1 2 saat kullanımın ardından yine aynı şey oldu ve sürekli tekrarladı. Donuyor ekran pikselleşiyor ve kapanıyor tamamen olay orgüsü böyle.

Sizce neyden kaynaklanıyor olabilir. Telefona güncel stock romunu da attım hard resette attım bir türlü sonuca varamadım. Şimdiden teşekkür ederim

Çözüm
Merhabalar, bu tarz teknik sorunlara kendiniz müdahale etsenizde bir teknik servis kadar etkili olamayabilirsiniz. Ondan dolayı bir teknik servise göstermeniz daha iyi olcaktır. onlar size daha detaylı bilgi verceklerdir.
say my name
Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
kanka virüs olabilirmi yada bi saldırı onu başka birinden yardım derim burdan çok bişey cıkmaz

always and forever
Co - Admin
Ödüller
11
4 HİZMET YILI
Merhabalar, bu tarz teknik sorunlara kendiniz müdahale etsenizde bir teknik servis kadar etkili olamayabilirsiniz. Ondan dolayı bir teknik servise göstermeniz daha iyi olcaktır. onlar size daha detaylı bilgi verceklerdir.

Çözüm
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Sorunun yazılımsal olduğunu düşünüyorum büyük ihtimal donanımsal Bir sorunudur teknik servise götürebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...