Genshin daha önce hile açılmış bilgisayar banlatır mı?

Üye
2 HİZMET YILI
Arkadaşlar acayip garip bir konuyla size geldim.öncelikle ben genshinde kendi hesabımda hile açtım ve yaklasik 1 hafta oynadim sonra oyunu hilesiz oynamaya karar verdim cunku hesap cok karısıktı ve bazi etkinlikleri nocliple hizlaca bitirmistim sonra genshin in mail adresine yazdim "[email protected]" iste bu benim hesabimdir bunda hile actim e postasi ve sifresi budur hesabimi kapatin diye sonra yep yeni bir hesap actim gmaili tamamen farkli 0 hesap. Soru şimdi geliyor ben bu yeni hesapta hic hile kullanmassam ama pc im den daha önce hile acmistim ama hile dosyalarini fln her seyi sildim bu 0 hesabi hile actigim pc den oynarsam banlanirmi hesap

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
genshindeki safety sistemi vanguard kadar sağlam değil ki bakmaz bence loglarına

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Genshinde 2 tane hesap banlattım ama en 3.açtığım hesabı 54 AR ye kadar kastım hiçbir şey olmadı hangi hileyi kullandığını bilmiyorum ama one punch modu varsa açma benim iki hesabıda direkt banlatmıştı dikkatli kullan yine yemezsin.

My Love K
Uzman Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
kanka daha önce ban yemediysen bile her türlü hile algılanırsa yersin yeni eski farketmez

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Hayır atmaz ban tekrar yeni hesap açıp oynayabilirsin

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Hayır atmaz ban tekrar yeni hesap açıp rahat rahat keyfine bakabilirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
1 hileden ban yesende ilk banın 1 haftalık ya da 1 aylık oluyor 2. sadece hesap banı atıyor diye biliyorum

Çik çik CİCİK
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Hayir yemezsin dostum bi daha kullanmazsan

Üye
2 HİZMET YILI
bu kadar detaylı inceleyeceklerini sanmıyorum. Kayıt olup hilesiz oynayabilirsin sorun olacağını düşünmüyorum.

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Bazı arkadaşlar yorum kasmak için bilmediği konuda yorum yapmış fakat.Hileyi açmadığın sürece hiçbir hile koruması senin bilgisayarında ki hile var mı yok mu bakamaz.Eğer legit oynarsan yeni hesabında ban yeme ihtimalini düşürür.Yeni hesap açıp hilesiz oynasan hiçbir şekilde yemezsin.