Satıyorum GENSHİN IMPACT 4.0 | 2,5 YILLIK GÜVENLİ HİLE | TÜRKİYE’YE ÖZEL FİYAT!!

Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Merhaba! Yaklaşık 2,5 yıldır güvenli ve kullanılması çok kolay Genshin Impact hilesi olan UNICORE’nu sizlere satışını yapmak için bu konuyu açıyorum. Hile kullanımı gayet kolay, stabil ve herhangi bir hesap banına karşı gayet güvenlidir. Aşağıda fiyat bilgileri ve tanıtım videosunun linki mevcuttur. Türk oyuncularına özel olarak indirim yaptırıp sizlere bu fiyatlardan satıyorum.

Hile 4.0 versiyonu için güncellenmiş ve şu anda sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. İsteyen olursa uzaktan bağlantı yapıp birebir canlı olarak hileyi gösterebilirim.

İşte sizin için özel olarak hazırlanan fiyatlar:

Fiyatlar konusunda satıcıyla pürüzler çıktığı için bir süreliğine satışlar kapalı. En kısa zamanda geri döneceğiz.

Hilenin Giriş ve Tanıtım Videosu:

>>>> TANITIM VİDEOSU <<<<

UNICORE Giriş Videosu:

Satın almak isteyenler Özel Mesaj atabilirler.

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
bakacağım bi ara almak istersem yazarım teşekkürler.

Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Merhaba, hile kullanımı çok kolaydır. Sizlere verdiğim KEY anahtarını Loader giriş ekranına yazıp START diyorsunuz ve daha sonra oyunu başlatıp giriyorsunuz. Oyuna giriş yap yazısı geldiğinde F2 tuşuna basıp hile menüsünü aktif ediyorsunuz. Sonraki süreçlerde INSERT tuşuyla menüyü açıp kapatıyorsunuz. Ben sizler için akşam bu konuyla ilgili video çekip konuya eklerim.

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Merhaba, hile kullanımı çok kolaydır. Sizlere verdiğim KEY anahtarını Loader giriş ekranına yazıp START diyorsunuz ve daha sonra oyunu başlatıp giriyorsunuz. Oyuna giriş yap yazısı geldiğinde F2 tuşuna basıp hile menüsünü aktif ediyorsunuz. Sonraki süreçlerde INSERT tuşuyla menüyü açıp kapatıyorsunuz. Ben sizler için akşam bu konuyla ilgili video çekip konuya eklerim.
merhaba herhangi bir discord adresiniz varmı yoksa burada aktif misiniz.

Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
merhaba herhangi bir discord adresiniz varmı yoksa burada aktif misiniz.
Discord sunucumuz mevcuttur. Fakat kurallar gereği paylaşamıyorum.

Hilenin giriş videosu konuya eklendi.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Auto puzzle veyatta akebi den daha iyi olduğu noktalar var mı video uzun ve açıklama olarak özellikler yazılmamış

Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Oyun 4.0 versiyonuna güncellendiği için Unicore da an itibarıyla güncellenmiş olup çalışan en güvenli tek hiledir.

Üye
2 HİZMET YILI
Hoyoverse'ün başına büyük bela olmuş bir hiledir, daha öncesinde rainbow six ve battlefield oyunlarına hileler yapan kişiler bu "Unicore" çetesi. Fakat olay şu ki bu kişiler Türkler ile çalışmayı pek istemiyorlar ve ben uzun bir süre öncesinden beri Türklere reseller ayarlayın demiştim. Bu postu gördükten sonra Unicore'un kurucularından birine mesaj atıp Türkiye'ye reseller ayarladınız mı dediğimde öyle bişey olmadığını ve dolandırılmamamız gerektiğini söyledi. Ben bu arkadaşa ayın 18inde mesaj atmıştım bana satış yaptıkları yeri göstermeleri için. Bana siteyi attı ve siteyi biraz inceledim. Site oldukça başarısız ve başka bir ürünün kopyası gibi gözüküyor. Stokların henüz yenilenmediğini ve en geç cuma günü yenileneceğini söyledi ve siteyi her kontrol ettiğimde haalen stokların olmadığını görüyorum. Olayın ne olduğunu siz düşünün. Hile gerçekten videoda gördüğünüz gibi fakat Türkiye'ye öyle kafasına göre bir fiyatlandırma koyamıyor ve hilenin CEOları Türklere karşı gerçekten ırkçı. Detaylarını arasanız bulabilirsiniz çok zor değil.
Dolandırılmayın, ve bilgilerinizi kaptırmayın. Dikkatli olun arkadaşlar. Tedbirli olmakta fayda var.