Çözüldü Genshin Impact Görev Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar iyi günler öncelikle, sorunla ilgili internette hiçbir şey bulamadığım için burada konu açmaya karar verdim. Genshin impact oyununda Ana görevde ilerleyebilmek için eventlerin tamamlanması gerektiğini söylüyor ama event bitmiş durumda bu bir hatamı yoksa benimle ilgilimi öğrenmek isterim şimdiden Teşekkürler İyi Forumlar.

6KZq0LvxXLHW.png
hZiLq3buOmMC.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Arkadaşlar iyi günler öncelikle, sorunla ilgili internette hiçbir şey bulamadığım için burada konu açmaya karar verdim. Genshin impact oyununda Ana görevde ilerleyebilmek için eventlerin tamamlanması gerektiğini söylüyor ama event bitmiş durumda bu bir hatamı yoksa benimle ilgilimi öğrenmek isterim şimdiden Teşekkürler İyi Forumlar.
knk şuan görevler bugda ve bug 1 haftaya anca açılır diye tahmin ediyorum
Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
knk şuan görevler bugda ve bug 1 haftaya anca açılır diye tahmin ediyorum

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...