Genshin Impact hile önerisi

Üye
2 HİZMET YILI
Genshin Impact güncel hile nereden bulabilirim? Yardımcı olun.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Yiyici
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
kanka onlar paralı bildiğim kadarıyla

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
free olanları youtube da paylaşıyorlar ama ne kadar güvenilir bilmiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Ücretsiz bulmak zor ayrıca bulunca da çok riskli diye biliyorum sıkıntı çıkartmasın sonra başına

Üye
2 HİZMET YILI
knkm bildiğim kadarıyla ücretsiz yok insanlar kendileri parayla kodlamayla uğraşanlara yaptırıyorlar

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
free yok sanırım ama gensnight diye bir site vardı hâlâ var mı bilmiyorum ama kapanmıştı en son

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Genshin Impact için güncel hileler, genellikle oyunun topluluğu tarafından geliştirilir ve paylaşılır. Bu hileleri bulmak için aşağıdaki yöntemleri kullanabilirsiniz:

• YouTube ve Twitch gibi video paylaşım platformlarında arama yapın. Genshin Impact hilelerini kullanan oyuncuların videolarını bu platformlarda bulabilirsiniz. Videonun açıklamasında genellikle hilelerin nasıl kullanılacağına dair bilgiler bulunur.
  • Genshin Impact forumları ve Discord sunucularını ziyaret edin. Bu platformlarda, oyuncuların hilelerle ilgili deneyimlerini paylaştıkları ve birbirlerine yardımcı oldukları birçok konu ve kanal bulabilirsiniz.
  • Hile geliştiricilerinin web sitelerini ziyaret edin. Bazı hile geliştiricileri, ürünlerini web sitelerinde ücretsiz veya ücretli olarak sunar.

Üye
2 HİZMET YILI
ücretli bildiğiniz var mı?

Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
1706993674288.png
korepi indir

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
Eskiden vardı ama 3.7 güncellemesinden sonra çalısmaz oldular. Ücretli bulursun belki dostum.

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
Genelde fixleniyor ve zor bulunuyor discord serverlarına falan bakmanı tavsiye ederim.