Onaylı Üye
Hileyi yükledim ama dosyayı nereye yükledi? Hiç bilgim yok, bilen varsa yazabilir mi yada kullanan varsa bana yardımcı olabilir mi?
Moderatörün son düzenlenenleri:
D VEYA C:\Program Files\Genshin Impact\Genshin Impact game c veya d yazdım eğer 2 diskin varsa diye eğer D ye yüklediysen oraya d diskinden bu rotayı izle c den yaptıysanda c diskinden aynı rotayı izleyebilirsin iyi oyunlar .hilenin knk
hilenin knkkanka anlamadımki oyunun dosya konumunumu soruyorsun yoksa hileninkinimi ?
dostum yanlış exe yi sectim hileyi silmem gerek nereye yükledi bilmiyorumKanka hile dosya konumu istiyor ben sana konumu söyleyeyim
C:\Program Files\Genshin Impact\Genshin Impact game
Bu yolu izleyerek Oyun exe'sini seç ve iyi oyunlar![]()
D VEYA C:\Program Files\Genshin Impact\Genshin Impact game c veya d yazdım eğer 2 diskin varsa diye eğer D ye yüklediysen oraya d diskinden bu rotayı izle c den yaptıysanda c diskinden aynı rotayı izleyebilirsin iyi oyunlar .hilenin knk
Dostum memoryu uygulamasını sil kur yap tekrar dene bi bana dönüş sağlarsan yardımcı olmaya çalışacağımdostum yanlış exe yi sectim hileyi silmem gerek nereye yükledi bilmiyorum
hilenin dostumkanka anlamadımki oyunun dosya konumunumu soruyorsun yoksa hileninkinimi ?