Yok ban yemezsin zaten bazı arkadaşlarda açıklamışSitelerde hesap kasıp satan arkadaşlar var hilede bu mevcutmu ve hile ban yedirtir mi
her hile elbet ban yedirir hesabı hile ile kastıktan sonra biraz beklersin ban yemezse satarsınSitelerde hesap kasıp satan arkadaşlar var hilede bu mevcutmu ve hile ban yedirtir mi
dediğin gibi yaparım sanırsam ama hile 20 dolar olmuş o işte yaş gibiher hile elbet ban yedirir hesabı hile ile kastıktan sonra biraz beklersin ban yemezse satarsın
malesef ekonomi..dediğin gibi yaparım sanırsam ama hile 20 dolar olmuş o işte yaş gibi
Oda benim şansım olur heraldeŞuanda aktif değil, güncellenmeye bilir diye bir şeyler dönüyor ama doğru değildir inş
gerçi arkdaslarda demis ama bence çok zamanını alabilir he tabi iyi para yapar amaSitelerde hesap kasıp satan arkadaşlar var hilede bu mevcutmu ve hile ban yedirtir mi
şuanda hile aktif olarak çalışıyor mu ?tabii ban yiyebilirsin şans ve sana bağlı diyelim ben hala ban yemedim.
Tıkla ui'de hala aktif olarak çalışıyor.şuanda hile aktif olarak çalışıyor mu ?
evet çalışıyorşuanda hile aktif olarak çalışıyor mu ?
bende menü gelmiyor bir zaman sonra oyundan atıyorevet çalışıyor
hileyi kullanmadığım için tam olarak doğru birşey söyleyemiyeceğimbende menü gelmiyor bir zaman sonra oyundan atıyor