Genshin Impact için güncel bir hile var mı?

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Genshin Impact için güncel bir hile var mı? eskiden varmış ama galiba ama güncelleme gelmemiş.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Oyuna 3.7 güncellemesi gelince hilede otomatik olarak çalışmıyor. Güncel tek bir hile var şu an yeni güncelleme için ancak cotton buds ile yapılıyor internette ararsan bulabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
önerir misin peki hocam
genshin 3.7 güncellemesi geldikten hemen sonra yayınlandı hile. O yüzden fazla güvenilir olduğunu düşünmüyorum. Ben de o yüzden denemedim. Bir süre geçtikten sonra düzenlenmiş ve kısıtlanmış halde bir hile güncellemesi gelecektir. 3.6 güncellemesinin ardından da öyle olmuştu. Bana kalırsa şimdilik beklemek daha doğru

Seçkin Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
önceden vardı ve baya güzeldi hile,sanırım hackleyen kişiler bedava update cıkarmıcaklarını parayla satcaklarını acıklamıslardı o yuzden siteye gelmiyodu artık öyle hatırlıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
knk şuan yok ama en kısa süre içinde gelecek diye biliyorum
Post automatically merged:

knk şuan yok diye biliyorum ama en kısa sürede gelecek deniyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI
şuanlık yok diye biliyom adam akıllı hile genelde hep double damage falan hileleri var biraz bekle yenileri cıkar ama foruma düser mi bilmiyom

Düşün ve harekete geç🌪️
Banlı Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
Bu site de yok ama diğer sitelerde mevcut olabilir detaylı araştırmak lazım bulursun haber edersin!

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Valla hile var diye oynuyordum hile calismayinca saldim ins gelir yoksa oyunda ki cogu sey yorucu

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
I was browsing the internet and I found one. It's called "Korepi". Join Strigger7's Discord, I think you can find the hack there ;)

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
xyz diye bir hile var hala duzgun calisiyo piyasanin en kalitelisi olabilir