Genshin Impact oynanır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Genshin Impact oynanır mı? Başlamayı düşünüyorum oyuna. Çevremde çok oynayan var. Sizce oyun nasıl?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
güzel aslında görevler hikaye falan sarıyor ama bi yerden sonra görevlerde o konusma kısımları çok uzun oldugu için bayıyor harita olarak geniş güzel ama düşman olarak başlarda çok bi fark yok şimdi yeni haritalar falan geliyor onlarda farklı düşmanlar var onun dışında oyunda 5 den fazla boss var kesebilceğin falan bunu coop modda da yapabiliyosun dungeon gibi kısımlar var orayıda coop ya da solo yapabilion yani önerir miyim evet ama şöyle bir şey var oyunun hikayesi daha bitmedi ben ana hikaye görevlerini bitirdim ortada kaldım yeni görev gelmesini bekliyorum başlıcaksan hikaye bitince başlayabilirsin istersen ama güncele gelmen zaten bi en az hilesiz 20 saatini alır sanırm

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Hocam oynanır bence baya sarıyordu bir ara ama sonra bıraktım arada bir girerim yine de

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Genshin Impact oynanır mı? Başlamayı düşünüyorum oyuna. Çevremde çok oynayan var. Sizce oyun nasıl?
Post automatically merged:

Knk bence oynanmaz bana göre tabi incele dene belki seversin
Post automatically merged:

Ha anime oyunu galiba animeler güzeldir dene

Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
hocam oynanır kaliteli bir yapım ama siz daha çok fps türü oyunlar seviyorsanız oyunu sevmeyebilirsiniz ama kaliteli içine çeken bir hikayesi ve görevleri var oynayabilirsin

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bence oynanır oyun sarıyor

Ultra Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
hocam bence sarmaz başlama bile

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
güzel aslında görevler hikaye falan sarıyor ama bi yerden sonra görevlerde o konusma kısımları çok uzun oldugu için bayıyor harita olarak geniş güzel ama düşman olarak başlarda çok bi fark yok şimdi yeni haritalar falan geliyor onlarda farklı düşmanlar var onun dışında oyunda 5 den fazla boss var kesebilceğin falan bunu coop modda da yapabiliyosun dungeon gibi kısımlar var orayıda coop ya da solo yapabilion yani önerir miyim evet ama şöyle bir şey var oyunun hikayesi daha bitmedi ben ana hikaye görevlerini bitirdim ortada kaldım yeni görev gelmesini bekliyorum başlıcaksan hikaye bitince başlayabilirsin istersen ama güncele gelmen zaten bi en az hilesiz 20 saatini alır sanırm
Bosslu oyunları ben hikayeli olarak saymıyorum yani şöyle diyim sana hikayeli bir oyun bence gerçekçi olmalı extradan boss yok işte büyü falan beni sarmıyor ama güzel anlatmışsın oynanabilir.
giphy.gif

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Dostum oynayan arkadaslarında var berbaber guzel oluyor ama bır zaman sonra bana gore sıkıyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
çok benlik değil ama bi ara indirmiştim güzel oyun deneyebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
hiç oynamadım fakat oynamayı düşündüğüm oyunlardan birisi. youtubedan izlediğim kadarıyla gayet güzel.

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
başlarda biraz onyargiliydim. ama daha sonra arkadaşlarla oynayacak oyun ararken bunu bulduk ve biraz oynadık. ama daha multiplayeri acamadan 10lvlde bazı gecilmeyen görevler ve sıkıcılıktan dolayı biraktik. bence buna rağmen oynanabilir bir oyun. kasılma mekaniği hoşuna gidiyorsa neden olmasın

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Kitlesi çöp

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
bir anime seversen, ayrıca mmorpg oyunlardan zevk alıyorsan kesinlikle öneririm. bu tarz oyunlar genellikle bir şeye seni hedefler ve bu hedefi almak için daha çok uğraşırsın, bu ise seni oyuna kaptırır. öneririm.

Ultra Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Başlamanı önermem bi süreden sonra sıkılacaksın ama diyosan ben hileyle oynıyacağım ozaman öneririm hilesiz zevkli değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...