Şu anda hile launcheriyla oyuna girmek bile ban sebebi. Mihoyo her yeni sürümde anti cheat sistemi ile ilgili bazı değişiklikler yapıyor, bu yüzden yeni sürüm çıktığında hile launcheri de güncellenmeli. Ben her yeni sürüm çıktığında önce yan hesapta hile launcheri ile girip tesbit ediliyor mu, diye bakıp ona göre ana hesaba giriyordum. 5.2 de de böyle yaptım ama unuttuğum birşey vardı. Mihoyo hemen banlayacak diye birşey yok. Yan hesapta girip banlanmadığımı görüp hemen bir gün sonra ana hesapta hile yaptım, ama banlanmam 2 gün sonra oldu. Ana hesabın banlandığını fark ettikten sonra yan hesaba girince orada da banlandığımı fark ettim, ve iki hesabın banlanma zamanı aynıydı. Yan hesapta birkaç gün önceden sadece hile launcheriyla giriş yaptıydım, hiçbir hileyi aktif etmediydim. Ana hesapla yan hesabın banlanması Mihoyonun hile launcheriyla giriş yaptığımızı anladığı anlamına gelir. Yani hiç hile açmasanız bile hile launcheri ile girerseniz banlanırsınız. Bu yüzden şu şartlarda Adminler " Güncellendi, Anti-Cheat sistemine karşı hileyi geliştirdik" diyene kadar sakın hile açmayın.@Kai Exthain kanka şuan güncel mi ud mi ona göre main hesapta gireceğim veya şunları açma bunlar banlanır hızlı ban yersin dediğin Bi özellik var mı
Mihoyo şu anda hile yapanlardan da, hileyi üreten ekipten de birkaç adım önde, hile yapıldığını anlıyor ama hemen ban atmıyor, belli günlerde toplu ban atıyorlar. Caydırıcılık için böyle yapıyorlar.Ben yan hesapta yani yeni hesapta 4 gündür oynadım ban yemedim ileride yerim demekki iyiki main hesapta açmadım
Bi de kai bakmıyor bu hileye ilgilenmiyor yazıyorum ama hiç cevap vermiyor dediğin gibi ise güncelleneceğini sanmıyorum
Hocam ban yedınız mı yaÇalışıyor ama işte ban olayı nasıl olur bilmiyorum
kanka yeni hesap açtım 2 haftadır oynuyorum henüz ban yemedim valla monstad luyiue falan inazuma sumeri fulledim bakalım yeni yamada yiyecek mi main de kullanmadım bilerek yarın yemezsem söylerim tekrarHocam ban yedınız mı ya
Gelir getirir 1 2 güne günceller @Kai ExthainOyun güncellendi ve çalışmıyor. Güncelleme gelecek mi ?
Eline sağlık kral5.3.0.1 Yaması için güncellenmiştir. İyi oyunlar..
safe to use or not plz tell megenshin impact minty hack is best on pc
safeis it
safe to use or not plz tell me
Mobil yapılıyor muDün denk geldim indirdim güzel çalışıyor oyun sarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?