Çalışıyor Genshin İmpact Shika Cheat [5.4.0.1]

Üye
1 HİZMET YILI
@Kai Exthain kanka şuan güncel mi ud mi ona göre main hesapta gireceğim veya şunları açma bunlar banlanır hızlı ban yersin dediğin Bi özellik var mı
Şu anda hile launcheriyla oyuna girmek bile ban sebebi. Mihoyo her yeni sürümde anti cheat sistemi ile ilgili bazı değişiklikler yapıyor, bu yüzden yeni sürüm çıktığında hile launcheri de güncellenmeli. Ben her yeni sürüm çıktığında önce yan hesapta hile launcheri ile girip tesbit ediliyor mu, diye bakıp ona göre ana hesaba giriyordum. 5.2 de de böyle yaptım ama unuttuğum birşey vardı. Mihoyo hemen banlayacak diye birşey yok. Yan hesapta girip banlanmadığımı görüp hemen bir gün sonra ana hesapta hile yaptım, ama banlanmam 2 gün sonra oldu. Ana hesabın banlandığını fark ettikten sonra yan hesaba girince orada da banlandığımı fark ettim, ve iki hesabın banlanma zamanı aynıydı. Yan hesapta birkaç gün önceden sadece hile launcheriyla giriş yaptıydım, hiçbir hileyi aktif etmediydim. Ana hesapla yan hesabın banlanması Mihoyonun hile launcheriyla giriş yaptığımızı anladığı anlamına gelir. Yani hiç hile açmasanız bile hile launcheri ile girerseniz banlanırsınız. Bu yüzden şu şartlarda Adminler " Güncellendi, Anti-Cheat sistemine karşı hileyi geliştirdik" diyene kadar sakın hile açmayın.

Ben eski minty-cheatte yan hesapta aylarca, ana hesapta da hem abysste hem de imaginarium theatre de abartılmamış ayarlarla hile yaptım, hile sayesinde normalde alamayacağım 1600den fazla primogemi aldım. Bir kez bile banlanmadım.

Shika cheatle banlanmam bana sadece 300 primogem ve 1080 resine maal oldu yani kesinlikle yanıma kar kaldı. Hile yaptığım için pişman değilim, sadece shika cheat kullandığım için pişmanım. Umarım hileyi geliştirirler de kullanmaya devam ederiz. Şu anda bildiğim kadarıyla güncel hileler arasında shika cheatten daha çok özellik sunan başka bir hile launcheri yok. Adminlerin hile güncellendi demesini bekleyin.

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Ben yan hesapta yani yeni hesapta 4 gündür oynadım ban yemedim ileride yerim demekki iyiki main hesapta açmadım

Bi de kai bakmıyor bu hileye ilgilenmiyor yazıyorum ama hiç cevap vermiyor dediğin gibi ise güncelleneceğini sanmıyorum

Üye
1 HİZMET YILI
Ben yan hesapta yani yeni hesapta 4 gündür oynadım ban yemedim ileride yerim demekki iyiki main hesapta açmadım

Bi de kai bakmıyor bu hileye ilgilenmiyor yazıyorum ama hiç cevap vermiyor dediğin gibi ise güncelleneceğini sanmıyorum
Mihoyo şu anda hile yapanlardan da, hileyi üreten ekipten de birkaç adım önde, hile yapıldığını anlıyor ama hemen ban atmıyor, belli günlerde toplu ban atıyorlar. Caydırıcılık için böyle yapıyorlar.

Mihoyo f2p düşmanı bir şirket ve şirketin ceo su dawei oyuncuları köle olarak gören birisi olduğu için normalde hile yapılmasını tavsiye eden birisiyim ama şu anda piyasadaki hiçbir hilenin riski kabul edilebilir seviyede değil. Birkaç ay bekleyin.

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Yeni yama geldi yemedim kanka hesapta her şeyi kullandım chest açma god mode falan hatta abarttım 30 ar hesapla abbys 12-3 yaptım ban yemedi
@Kai Exthain güncelleme gelir mi 5.3 için

YTL

Üye
1 HİZMET YILI
Oyun güncellendi ve çalışmıyor. Güncelleme gelecek mi ?

ɪᴛ ᴅᴏᴇsɴ'ᴛ ᴄᴏɴᴄᴇʀɴ ʏᴏᴜ ᴀᴛ ᴀʟʟ.
Süper Moderator
Ödüller
9
Sosyal
4 HİZMET YILI
Gün içerisinde güncellemeyi yükleyeceğim.

ɪᴛ ᴅᴏᴇsɴ'ᴛ ᴄᴏɴᴄᴇʀɴ ʏᴏᴜ ᴀᴛ ᴀʟʟ.
Süper Moderator
Ödüller
9
Sosyal
4 HİZMET YILI
5.3.0.1 Yaması için güncellenmiştir. İyi oyunlar..