Onaylı Üye
banlandınmı?güncellemeden sonra hata verdi hile güncellemesi gerekiyor heralde
banlandınmı?güncellemeden sonra hata verdi hile güncellemesi gerekiyor heralde
Hey man, thanks for your effort4.7.0.1 Sürümüne göre güncellenmiştir. İyi Oyunlar..
Did you delete it and download it again or did you download it again?Hey man, thanks for your effort
i downloaded the cheat and ran it while the game was on but nothing happend it just shows the cmd part where it says "starting..." then nothing happens, idk if im doing smth wrong or is it an issue from the cheat itself
ban riski nedir acaba
zip dosyasını yükle sonra masa üstüne ayıkla , Launcher a tıkla genshin i seç . daha sonra girerken sürekli Launcher a tıkla oyuna gir taba basınca açılıyoreeeee oyunu açtım oyun dosyasından ''genshin impact>gensin impact game>genshin impact seçtim ama hile açılmadı
4.8 Sürümüne göre güncellenmiştir. İyi Oyunlar..4.8 sürmü için güncelini atar mısın?
download dan indir launcher dan calıştır oyunun olduğu yere gelip genshini seç açılıyorBana kurulumu öğretebilirmisin ben bilmiyprum
ben açmaya çalıştığım zaman birden imlecin şekli değişiyor ve ne klavye ne de mouse çalışmıyor bu sorunu nasıl çözdün?Ekli dosyayı görüntüle 103809
Gayet iyi çalışıyor full hesapla kullandım bir sorun çıkmadı
nasıl düzelttiğini anlayamadım mümkünse açıklar mısın?Oyunda fare kayboluyor. Bazen giriş ekranında oyuna girmek için tıklayamıyorum. Bazen tıklayıp giriş yaptıktan sonra fare kayboluyor. Muhtemelen ayarlardan birisi buna sebep oluyor. Config sıfırlayınca düzeliyor.
nasıl gırecem dostum ne yazıcam ekrandateşşekür derim 1 ay önce hileyi kullandım harika gibi