Çalışıyor Genshin İmpact Shika Cheat [5.4.0.1]

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bilmiyorum güncelleme gerekiyor hileye anladığım kadarıyla 4.7 sürüm gelince açılmadı bidaha bende

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Hey, isn't the hack supposed to get update? idk im new to that but as far as i know that it has to be on the same version of the game in order to work, cuz we're on 4.7 atm yet the hack still in the 4.6 version

ɪᴛ ᴅᴏᴇsɴ'ᴛ ᴄᴏɴᴄᴇʀɴ ʏᴏᴜ ᴀᴛ ᴀʟʟ.
Süper Moderator
Ödüller
9
Sosyal
4 HİZMET YILI
4.7.0.1 Sürümüne göre güncellenmiştir. İyi Oyunlar..

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
4.7.0.1 Sürümüne göre güncellenmiştir. İyi Oyunlar..
Hey man, thanks for your effort
i downloaded the cheat and ran it while the game was on but nothing happend it just shows the cmd part where it says "starting..." then nothing happens, idk if im doing smth wrong or is it an issue from the cheat itself

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Hey man, thanks for your effort
i downloaded the cheat and ran it while the game was on but nothing happend it just shows the cmd part where it says "starting..." then nothing happens, idk if im doing smth wrong or is it an issue from the cheat itself
Did you delete it and download it again or did you download it again?

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
teŞekkürler dostum

bana göre dünyanın en güzel oyunu xd

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
ban riski nedir acaba
1718117657394.png
ben 1-2 aydır kullanıyorum bunları açtım bunlar güvenli oyunu çok kırmıyor bunları kullana bilirsin . başka güvenli ban riski olmayan ayarlar var mı bilmiyorum. (ayrıca abyss ve online etkinliklerde kullanma banlanma riski artıyor)

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
eeeee oyunu açtım oyun dosyasından ''genshin impact>gensin impact game>genshin impact seçtim ama hile açılmadı

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
eeeee oyunu açtım oyun dosyasından ''genshin impact>gensin impact game>genshin impact seçtim ama hile açılmadı
zip dosyasını yükle sonra masa üstüne ayıkla , Launcher a tıkla genshin i seç . daha sonra girerken sürekli Launcher a tıkla oyuna gir taba basınca açılıyor

Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
4.8 sürmü için güncelini atar mısın?

Üye
1 HİZMET YILI
Oyunda fare kayboluyor. Bazen giriş ekranında oyuna girmek için tıklayamıyorum. Bazen tıklayıp giriş yaptıktan sonra fare kayboluyor. Muhtemelen ayarlardan birisi buna sebep oluyor. Config sıfırlayınca düzeliyor.

Üye
1 HİZMET YILI
artık hiç giremiyorum bu yazılım ile. önceki sürümde hiç bir sürüm yoktu.

Üye
1 HİZMET YILI
Ekli dosyayı görüntüle 103809
Gayet iyi çalışıyor full hesapla kullandım bir sorun çıkmadı
ben açmaya çalıştığım zaman birden imlecin şekli değişiyor ve ne klavye ne de mouse çalışmıyor bu sorunu nasıl çözdün?

Oyunda fare kayboluyor. Bazen giriş ekranında oyuna girmek için tıklayamıyorum. Bazen tıklayıp giriş yaptıktan sonra fare kayboluyor. Muhtemelen ayarlardan birisi buna sebep oluyor. Config sıfırlayınca düzeliyor.
nasıl düzelttiğini anlayamadım mümkünse açıklar mısın?