ben kendimden örnek veriyim birisi bana gelip hakaret etmedikçe hakaret etmem bulaşmadıkça bulaşmam bulaşsa dahi bıraktığı zaman peşinde intikam için koşmayı düşünmem uğraşmam bile çünkü evimde teklonojim var bilgisayarım var boş insanların ağız kokusunu çekeceğime evime gelip bilgisayarımı açıyorum rahatıma bakıyorum. Ramazan ayında oruç tutuyorum iftar vaktinden 3 4 saat sonra açıyorum orucumu niye çünkü susamış da olsam aç da olsam ihtiyaç duymuyorum teklonoji ile ilgilendiğim için. Ekonomi kötü umrumda değil neden bilgisayarım var o kötü umrumda değil neden bilgisayarım var teklonojim var. Kısacası genel olarak herşey boş geliyor teklonojim varken. Benim üzerimde bıraktığı etkiye göre kendine pay çıkarabilirsin istersen.Oyun oynamaktan veya bir olayın akışına çok odaklanmakdan gerçeklik ile kurgu arasındaki ince çizgiyi kaybeden kendini soyutlayan duyguları tepkileri gerçeklik olarak kaybeden veyada aramızda yansıyan varımdır son zamanlarda özelikle simülasyonlarin meta vb. Teklrnojik planlamaların hayatımıza girmesi bizi etkilermi gerçekliği kaybedersek nasıl olur sizinde yorum ve görüşlerinizi merak ediyorum
öyle zaten hocam kimileri bunun farkına varamıyor iştegerçeklikten soyutlanmak baya kötü ya sanki hayatın sanalmış gibi her türlü şeyi yapabilirsin tehlikeli
ahhasjhdakojsdşoauhsdknja nasıl bi manyaksın olm senAga eskiden gta5 te istediğimiz arabayı alıyorduk bende normal hayatta gördüğüm arabaları açıp almaya çalışıyordum ama eskiden şimdi değil aklım başıma geldi
nasıl yani hocam gerçek ile kurguyu ayırt edemiyorlar mı?güzel düşüncelerin var ama günümüzde bir çok insan böyle..
ediyor belki edemiyor yad öyle inanmak istiyor kendini bi önceki nesile göre şanslı hissediyor gerçekliği oyunla karıştırıyor yada hayatınasıl yani hocam gerçek ile kurguyu ayırt edemiyorlar mı?
hocam ilginçmiş açıkçası ilk defa sizden duydumediyor belki edemiyor yad öyle inanmak istiyor kendini bi önceki nesile göre şanslı hissediyor gerçekliği oyunla karıştırıyor yada hayatı
yoksa sendemi onlardansın fetöcühocam ilginçmiş açıkçası ilk defa sizden duydum
yok be hocam birazdan market soymaya gideceğim ahahhayoksa sendemi onlardansın fetöcüD
adres ver yarı yarıyayok be hocam birazdan market soymaya gideceğim ahahha
los santos bulvarı başıbüyük mahallesi no 1453 sultan hedef 2023 apartmanı kankaadres ver yarı yarıya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?