Gerçek ile kurgu arasındaki ince çizgi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hayat offline knight online bizim için :)

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Baba yurt disinda bu oyuna girip egleniyorlar bizim insanimiz aile gecindiriyor ya gelde bu oyunda oyna her şey ciddi her şey geŕcek hayat gibi :))
aljsydkjayhgsdkajhslödkujgaskldj yarıldım resmen kanka metin2 de de öyle dolar arttı 5-10 tl fazla kazanıcaz diye ama halbuki 2015 de olsak kazancımız oyundan şuanda 23 kuruş falan :D

Bal porsuğu
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ben kendimden örnek veriyim birisi bana gelip hakaret etmedikçe hakaret etmem bulaşmadıkça bulaşmam bulaşsa dahi bıraktığı zaman peşinde intikam için koşmayı düşünmem uğraşmam bile çünkü evimde teklonojim var bilgisayarım var boş insanların ağız kokusunu çekeceğime evime gelip bilgisayarımı açıyorum rahatıma bakıyorum. Ramazan ayında oruç tutuyorum iftar vaktinden 3 4 saat sonra açıyorum orucumu niye çünkü susamış da olsam aç da olsam ihtiyaç duymuyorum teklonoji ile ilgilendiğim için. Ekonomi kötü umrumda değil neden bilgisayarım var o kötü umrumda değil neden bilgisayarım var teklonojim var. Kısacası genel olarak herşey boş geliyor teklonojim varken. Benim üzerimde bıraktığı etkiye göre kendine pay çıkarabilirsin istersen.
Dostum acilen bi doktora gözükmelisin senin durumun gerçekten bir saplantı haline gelmiş :)

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
bizi buna iten ülke aslında hiçbirimiz 5 dil bilmiyoruz rahatça seyahat edip farklı yerler göremiyoruz kendi içimizde bile bu söyle böyle ayrımı var . benimde param dünya markası olsa gittiğim her yerde her kapıyı açsa bende bilgisayara oturmam

SİYAH KADAR DERTLİYİM
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
bu dediğinizin olabilmesi için en az 10 15 yıl var ve o ince çizgiyi daha şimdiden ayıramayanlar var

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Oyun oynamaktan veya bir olayın akışına çok odaklanmakdan gerçeklik ile kurgu arasındaki ince çizgiyi kaybeden kendini soyutlayan duyguları tepkileri gerçeklik olarak kaybeden veyada aramızda yansıyan varımdır son zamanlarda özelikle simülasyonlarin meta vb. Teklrnojik planlamaların hayatımıza girmesi bizi etkilermi gerçekliği kaybedersek nasıl olur sizinde yorum ve görüşlerinizi merak ediyorum
Ben bahsettiğin duyguyu 15 yaşında kaybettim

EskilerdeN
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Ortama ayak uydurmak lazım, çılgınlığa gerek yok.Teknolojide derine gidersen kafayı yersin.Relax ol...

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
gerçeklikten soyutlanıp teknolojinin akımına kapıldığımızdan dolayı şuan dünya bu halde malesef

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
bazen oyle olaylar oluyorkı bunu ayırmak ıcın kendımı cımdıklıyorum aceba uykudamıyım dıye

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Sadece teklrnojik açıdan bakmamak lazım bu duruma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...