tr de yaşıyon normalhayat offline knight online bizim için![]()
ahahah şu son yıl zaten knight tr serverine döndü ortamtr de yaşıyon normal
Baba yurt disinda bu oyuna girip egleniyorlar bizim insanimiz aile gecindiriyor ya gelde bu oyunda oyna her şey ciddi her şey geŕcek hayat gibiahahah şu son yıl zaten knight tr serverine döndü ortam
aljsydkjayhgsdkajhslödkujgaskldj yarıldım resmen kanka metin2 de de öyle dolar arttı 5-10 tl fazla kazanıcaz diye ama halbuki 2015 de olsak kazancımız oyundan şuanda 23 kuruş falanBaba yurt disinda bu oyuna girip egleniyorlar bizim insanimiz aile gecindiriyor ya gelde bu oyunda oyna her şey ciddi her şey geŕcek hayat gibi)
Dostum acilen bi doktora gözükmelisin senin durumun gerçekten bir saplantı haline gelmişben kendimden örnek veriyim birisi bana gelip hakaret etmedikçe hakaret etmem bulaşmadıkça bulaşmam bulaşsa dahi bıraktığı zaman peşinde intikam için koşmayı düşünmem uğraşmam bile çünkü evimde teklonojim var bilgisayarım var boş insanların ağız kokusunu çekeceğime evime gelip bilgisayarımı açıyorum rahatıma bakıyorum. Ramazan ayında oruç tutuyorum iftar vaktinden 3 4 saat sonra açıyorum orucumu niye çünkü susamış da olsam aç da olsam ihtiyaç duymuyorum teklonoji ile ilgilendiğim için. Ekonomi kötü umrumda değil neden bilgisayarım var o kötü umrumda değil neden bilgisayarım var teklonojim var. Kısacası genel olarak herşey boş geliyor teklonojim varken. Benim üzerimde bıraktığı etkiye göre kendine pay çıkarabilirsin istersen.
ahahahha bana da öyle geldi hocamDostum acilen bi doktora gözükmelisin senin durumun gerçekten bir saplantı haline gelmiş![]()
saplantı değilde gamsızlık deniyor ona herkese öneririm kafanız rahat oluyorDostum acilen bi doktora gözükmelisin senin durumun gerçekten bir saplantı haline gelmiş![]()
Sevdiğin varsa gamsız olamıyorsun kankasaplantı değilde gamsızlık deniyor ona herkese öneririm kafanız rahat oluyor
Var kanka ve seni buna zorluyorsa uzunca bir süre sabretmene rağmen olabiliyorsunSevdiğin varsa gamsız olamıyorsun kanka![]()
başardıysan ne mutlu sana knka. Ben gamsız olamıyorum vicdanlıyım kafama takıyorum her konuyuVar kanka ve seni buna zorluyorsa uzunca bir süre sabretmene rağmen olabiliyorsun
Ben bahsettiğin duyguyu 15 yaşında kaybettimOyun oynamaktan veya bir olayın akışına çok odaklanmakdan gerçeklik ile kurgu arasındaki ince çizgiyi kaybeden kendini soyutlayan duyguları tepkileri gerçeklik olarak kaybeden veyada aramızda yansıyan varımdır son zamanlarda özelikle simülasyonlarin meta vb. Teklrnojik planlamaların hayatımıza girmesi bizi etkilermi gerçekliği kaybedersek nasıl olur sizinde yorum ve görüşlerinizi merak ediyorum
haklısınBilgisayardayken dış dünyayla bağlantısı kesiliyor insanın çoğu kez. Meta olaylarında artık iş bence tersüne dönecek normal halimiz metada anormal halimiz burada olacak gibi