Yeni sezonu dört gözle bekliyorum timsah loki fenaydıDizisini izledikten sonra bende baya sempati duydum lokiye
Yeni sezonu dört gözle bekliyorum timsah loki fenaydıDizisini izledikten sonra bende baya sempati duydum lokiye
Vay bir çocukluk animesi daha çocukken izleniyordu ama nedense şimdi hiç sarmıyor saatlerce top sürmelerini izlemeknet taro misaki olurdu
İzledikten sonra bir gazla mahalle maçına inerdimVay bir çocukluk animesi daha çocukken izleniyordu ama nedense şimdi hiç sarmıyor saatlerce top sürmelerini izlemek![]()
Oo bir gün izleyerek öğrenmiştim böyle koşuyordum topla sonra bir anda topun üstüne basarak duruyordun arkadan gelenler hala koşuyordu acaip mutlu olmuştum onu hatırlıyorum.İzledikten sonra bir gazla mahalle maçına inerdim![]()
Sen baya oldsun kral bende çok severim Yu gi ohYu gi oh' daki firevun olurdu.
Kanka ama o animede sevilmezmi şuanki hiç bir animede yok o tatSen baya oldsun kral bende çok severim Yu gi oh
bende yaşlı lokiyi sevdim acaip güçlüydüYeni sezonu dört gözle bekliyorum timsah loki fenaydı![]()
Bizde twinshot denemeye çalışırdık çoğunlukla saçma sapan yerlere giderdi yada topa vuracakken birbirimizin ayaklarına geçirirdikOo bir gün izleyerek öğrenmiştim böyle koşuyordum topla sonra bir anda topun üstüne basarak duruyordun arkadan gelenler hala koşuyordu acaip mutlu olmuştum onu hatırlıyorum.
Ahh ahh çocukluk zamanları şimdi top oynayanı görmüyorum sokakta bileBizde twinshot denemeye çalışırdık çoğunlukla saçma sapan yerlere giderdi yada topa vuracakken birbirimizin ayaklarına geçirirdik![]()
Şimdi pubg oynuyorlar sokaktaAhh ahh çocukluk zamanları şimdi top oynayanı görmüyorum sokakta bile
Kimle olmak isterdin Dan, Maskuret diğerleri aklıma gelmedibakugandan