Gerçekten bir İnsan bir Aslanı Alt edebilir mi?

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Genelde Aslanlar tabiki sıradan bir insanı çok rahat alır ve çok güçlüdürler lakin insanlar spor yaptıkça inanılmaz güç ve teknik seviyelerine ulaşabiliyor. yani çok sağlam bir boksör veya bir mma dövüşçüsü aslanı yenebilirmi acaba. Sonuçta Aslan ölümsüz değil aslanada yumruk veya tekme atsan canı yanar Aslanın. George Foremanın Aslan anısını duyduktan sonra Bir İnsan Aslanı yenebilir gibime geliyor
bu adam neredeyse aslanın işini bitiriyordu. artık insanların gücünü anliyalım. bir İnsan Aslanı bile yenebiliyor. İnsanlık gücünün farkında değil. Bi İnsan belirli bi seviyeye ulaştığında vahşi hayvanı bile alt edebiliyor demekki.

Üye
Gerçekten bunu mu düşünüp, araştırma isteği duydun ? :D İnsanlar kötü olduğu için ya da hayvanın doğası insana saldırabilir durumda olduğu için zaten karşılıklı saldırılar gerçekleşiyor. Yoksa tüm hayvanlar (saldırı içgüdüsü doğal olanlar hariç) barışçıl bir yaşamın içerisinde ve sen onlara saldırmazsan, saldırmazlar. Neden şiddet yanlısısın çözemedim.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Devir değişti kardeşim artık öyle babayiğit gibi kavga edecek adam yok,istersen
bu aslan,mma dövüsçüsu olsun,
karşında dag gibi bir adam olsun 9mm makineyi çıkarıp çat çat sıkarlar anlayamazsın

Winchester
Donator
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Bırak aslanı pitbull köpeğini bile yenebileceğini düsünmüyorum...

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
bu teknik olarak mümkün değildir tabikide ama şayet insan üstü gücleriniz varsa neden olmasın :D

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
bu teknik olarak mümkün değildir tabikide ama şayet insan üstü gücleriniz varsa neden olmasın :D
aga yorum yazan herkes başlığı ve açıklamayı okumada direk yazmış sanki. başlıkta bile aslanı döven boksör yazmıştım. ama admin değiştirdiği için insanlar artık başlığa bakınca görmüyor. açıklamaya zaten bakan yok galiba. herkes başlığa bakıp yazıyo. açıklamaya bakan olsa zaten george foremanın aslanla dövüşünü görücek. adam aslanla dövüşmüş açıklamada var? 2 tane video attım. bir tanesinde kendisi konuşarak dövüşü anlatıyor. diğerindede dövüşü kanıtlı olarak görsel videosu var.

aslanı bırak baştan köpeği 1v1 de yensin aslan kusur kalsın
açıklamaya bakmadın galiba. videolar attım. adam aslanla dövüşüyo işte? sadece başlığamı baktın.

Banlı Üye
1 HİZMET YILI
Yok artık ya adamlar aslandan bahsediyor 9mm dan falan bahsediyor Pitbull bile zor Ne babayiğitleri Herifler gerçek hayatta aslanla boğuşmayı hayal bile edemez

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Yok artık ya adamlar aslandan bahsediyor 9mm dan falan bahsediyor Pitbull bile zor Ne babayiğitleri Herifler gerçek hayatta aslanla boğuşmayı hayal bile edemez
o sırada dünyanın en güçlü 2. köpeği olan alabayı hiçbir darbe almadan yenen kha bib nurmagemedov.
bir alabay pitbulu çok rahat yenicek güçtedir.
ayrıca daha birkaç gün önce haberlerde gördüm aslan insana saldırmış türkiyede, ama adam boğaza vurunca aslan kaçmış. bide o yumruğu ağırsiklet boksör atsa acaba ne olurdu

Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
kılıçarslan değilsen aslanlarla büyümediysen edemezsin :D

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Şimdi olaya aslanın sınırlı hareket kabiliyetinden bakarsak insan aslanı yenebilir ama aslanın çene basıncı sayesinde bir insanı dakikalar içinde parçalayıp yutabilir