Gerekli Olan Yorum Sayıları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Never Back Down
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar sizcede hileler için gerekli olan yorum sayıları fazla değil mi
Ben eskiden beri bu siteden wolftü hilelerini kullanıyordum ve en baba hileler olduğunu da yüreğimi basarak söylerimde ama bir aralar bırakmak zorunda kaldım şimdi geri dönünce baktım ki eskisi gibi kullanamıyoruz artık ve baya da yorum istiyor. Bence hafif bir güncelleme gelmeli

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Şu şekilde bakman lazım Türkiye de oyun oynayan kişi sayısı çok fazla aslında bu siteye sadece hile bakımından bakman yanlış incelersen oyun dışıda bir çok konu görebilirsin pc toplama teknik hatalar vesaire. İnsanlar buraya emek veriyor para veriyor ve bunların karşılığını almak istiyor haliyle 50 300 yorum çokta fazla değil gibi geldi bana diğer türlü forumun bir mantığı kalmıyor ayda 1 hile içip gelip çıkarlar çünkü.

Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Bence fazla değil. Hileler direk fixlenmiyor ve forumda vakit geçirmiş kitlelerin hileyi kullanması daha mantıklı 2017 den beri üyesiniz. Foruma günlük 30 dakika girseydiniz 300 yorum değil daha fazla yoruma sahip olurdunuz.

Never Back Down
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Şu şekilde bakman lazım Türkiye de oyun oynayan kişi sayısı çok fazla aslında bu siteye sadece hile bakımından bakman yanlış incelersen oyun dışıda bir çok konu görebilirsin pc toplama teknik hatalar vesaire. İnsanlar buraya emek veriyor para veriyor ve bunların karşılığını almak istiyor haliyle 50 300 yorum çokta fazla değil gibi geldi bana diğer türlü forumun bir mantığı kalmıyor ayda 1 hile içip gelip çıkarlar çünkü.
Aslında doğru söylüyorsun reis evet emek var bu işte ama yorum sayıları birazcık azaltılmalı BENCE çünkü herkesin dönüp dolaşıp geleceği yer burasıdır
Bence fazla değil. Hileler direk fixlenmiyor ve forumda vakit geçirmiş kitlelerin hileyi kullanması daha mantıklı 2017 den beri üyesiniz. Foruma günlük 30 dakika girseydiniz 300 yorum değil daha fazla yoruma sahip olurdunuz.
Evet doğru söylüyorsun reis ama eskiden böyle bir sistem yoktu sadece reklam geçiyorduk ve wofteamın da zamanı geçince bende burada başka hileler olduğunu unutup ara vermiştim şimdi geri döneyim dedim hilesi mevcut olan oyun sayısı da artımış ama şimdide yorum sayım çok az olduğu için hile kullanamıyorum
Aslında doğru söylüyorsun reis evet emek var bu işte ama yorum sayıları birazcık azaltılmalı BENCE çünkü herkesin dönüp dolaşıp geleceği yer burasıdır
Post automatically merged:

Evet doğru söylüyorsun reis ama eskiden böyle bir sistem yoktu sadece ****** geçiyorduk ve wofteamın da zamanı geçince bende burada başka hileler olduğunu unutup ara vermiştim şimdi geri döneyim dedim hilesi mevcut olan oyun sayısı da artımış ama şimdide yorum sayım çok az olduğu için hile kullanamıyorum
reqlam

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bende eskiden kullanıyodum wolftü hileleri zamanında böyle yorum mevzusu falan yoktu girip çıkıyor forumda vakit geçirmiyordum uzun bir süre sonra lol script için girdim mantıksız bulmadım yapılan yorum sistemini
İşte öyle olduğu zamanda forumda vakit geçiren kişi sayısı azalacak, 50 yorum atıcak veya 100 1 günde sonra salıcak forumu daha sadece hile bakmaya gelicek.

Uzman Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
kankam bence boş vaktinde forumdaki konulara göz geçirsen bile olursun yani bence gayet iyi diğer hileler gibi para istemiyor adamlar forumlarında zaman geçirmeni istiyorlar bence gayet iyi

Never Back Down
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bende eskiden kullanıyodum wolftü hileleri zamanında böyle yorum mevzusu falan yoktu girip çıkıyor forumda vakit geçirmiyordum uzun bir süre sonra lol script için girdim mantıksız bulmadım yapılan yorum sistemini

İşte öyle olduğu zamanda forumda vakit geçiren kişi sayısı azalacak, 50 yorum atıcak veya 100 1 günde sonra salıcak forumu daha sadece hile bakmaya gelicek.
reis tabi ki de yapılan bu sistem çok iyi ama sonradan girip bu wolftü için 600 mesaj gerekli olduğunu görünce şaşırdım birde lolde ki sc ban yedirtiyor mu

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
dostum 2017 den beri üyesin günlük 10 yorum yaz san efsane olmuştun şimdiye kadar
yani foruma sadece hile kullanmak için geldiysen bence yanlış düşünüyorsun
biz burada aile gibiyiz derdi olan yardıma ihtiyacı olan herkes burada bir paylaşım içerisinde
bence bu durumda hile için o kadar yorum kuralının olması bencede normal bir karar

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kankam bence boş vaktinde forumdaki konulara göz geçirsen bile olursun yani bence gayet iyi diğer hileler gibi para istemiyor adamlar forumlarında zaman geçirmeni istiyorlar bence gayet iyi
Evet öyle bir durumda var. Düzgün çalışan ücretsiz lol script bulmak neredeyse mümkün değil. En azından ben aylardır bulamadım yani hepsi paralı.

Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Kısacası böyle bir şey mümkün değil arkadaşlar. Emek vermeyene ekmek yok gibi bir şey bu sistem o yüzden en çok emek veren kişiler kullanabiliyor iyi forumlar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...