Çözüldü Gerekli şartları sağladım, ne zaman onaylı üye olabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
sitenin kurallarına göre onaylı üye olabiliyorum tahminen ne zaman olurum modlar bakarsa sevinirim

Çözüm
Hayır onaylı üye şartlarını karşılamıyorsunuz. 22 mart sarı günü foruma üye olmuşsunuz bugün günlerde 26 mart cumartesi yani bugün 4'üncü gününüz. Onaylı üye 5 günlük üyelik şartı gerektirmektedir yarın ortalama bu saatte rankınız sistem tarafından verilecektir iyi forumlar.

Düzeltme: Salı günü saat 23.20 de üye olmuşsunuz rankınız yarın saat 00.00 civarında gelecektir.
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
sisteme geç düşebiliyor dostum 1 saat geçmeden olursun diye düşünüyorum

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Foruma Kayıt Süresi En Az 5 Gün Olmalıdır.
Gerekli şartları sağladıktan sonra 1-2 saat içerisinde sistem tarafından otomatik olarak verilir.

Onaylı Üye (Confirmed Member)

50 - 299 Yoruma Sahip Üye Grubudur. Foruma Kayıt Süresi En Az 5 Gün Olmalıdır.
Onaylı üye 1 saat için 1 konu açabilir ve 15 yorum atabilir. Onaylı üye olabilmek için 5 gündür siteye kayıtlı olmanız gerekir.

https://memoryhackers.org/konular/uye-gruplari-ve-ozellikleri.80576/

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Hayır onaylı üye şartlarını karşılamıyorsunuz. 22 mart sarı günü foruma üye olmuşsunuz bugün günlerde 26 mart cumartesi yani bugün 4'üncü gününüz. Onaylı üye 5 günlük üyelik şartı gerektirmektedir yarın ortalama bu saatte rankınız sistem tarafından verilecektir iyi forumlar.

Düzeltme: Salı günü saat 23.20 de üye olmuşsunuz rankınız yarın saat 00.00 civarında gelecektir.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...