Çözüldü Gerekli şartları sağladım, ne zaman onaylı üye olabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
sitenin kurallarına göre onaylı üye olabiliyorum tahminen ne zaman olurum modlar bakarsa sevinirim :)

Çözüm
Hayır onaylı üye şartlarını karşılamıyorsunuz. 22 mart sarı günü foruma üye olmuşsunuz bugün günlerde 26 mart cumartesi yani bugün 4'üncü gününüz. Onaylı üye 5 günlük üyelik şartı gerektirmektedir yarın ortalama bu saatte rankınız sistem tarafından verilecektir iyi forumlar.

Düzeltme: Salı günü saat 23.20 de üye olmuşsunuz rankınız yarın saat 00.00 civarında gelecektir.
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
sisteme geç düşebiliyor dostum 1 saat geçmeden olursun diye düşünüyorum

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Foruma Kayıt Süresi En Az 5 Gün Olmalıdır.
Gerekli şartları sağladıktan sonra 1-2 saat içerisinde sistem tarafından otomatik olarak verilir.

Onaylı Üye (Confirmed Member)
onaylı.png

50 - 299 Yoruma Sahip Üye Grubudur. Foruma Kayıt Süresi En Az 5 Gün Olmalıdır.
Onaylı üye 1 saat için 1 konu açabilir ve 15 yorum atabilir. Onaylı üye olabilmek için 5 gündür siteye kayıtlı olmanız gerekir.

https://memoryhackers.org/konular/uye-gruplari-ve-ozellikleri.80576/

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Hayır onaylı üye şartlarını karşılamıyorsunuz. 22 mart sarı günü foruma üye olmuşsunuz bugün günlerde 26 mart cumartesi yani bugün 4'üncü gününüz. Onaylı üye 5 günlük üyelik şartı gerektirmektedir yarın ortalama bu saatte rankınız sistem tarafından verilecektir iyi forumlar.

Düzeltme: Salı günü saat 23.20 de üye olmuşsunuz rankınız yarın saat 00.00 civarında gelecektir.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...