upload 24 dowland 64 vwya 84 dü en son baktığımda1- Öncelikle Okkalı bir internet.![]()
konu takip
Sistemim gayet yayı yapmaya uygun ve işlemci konusunda sıkıntı çekiceğimi düşünmyorum yanıtın için sağolSistemine güveniyorsan önceliğin Upload'ı yüksek bir internet bağlantısı. Önemli olan sadece sisteminle 1080P yayın açabilmek değil, yüksek bitrate sunabilmen. Sistem için taban ne gereklidir bilemem. Bence ne yayın yapacağına göre çok değişkenlik gösterebilir. İşlemci kullanımının fazla olacağını düşünüyorum.
Hahahhah haklısın birazcık ama zamanım çok fazla işim evden olduğu için zaman öldürmek için yapacaığım-Minimum 5mbs upload internet.
-35mbs download.
-Duruma göre çift bilgisayar. Çift olmazsa sağlam 1 tane pc. (Oyun için istiyorsan tek sistem önerisi: minimum rx 570/ryzen 5 1600/16gb Ram/)Pubg, Apex gibi yayınları rahatlıkla yaptırır.
-Eğer twitchde hızlı büyümek istiyorsan kusura bakma ama ya kız olacaksın ya zengin olacaksın(çekiliş vs) ya da maymun olacaksın ortası yok
(Öldürecek zamanın yoksa hiç bulaşma derim)
Kamere Cannon eos 200d kullanıyorumiyi çüzünürlüklü bir kamera
Sİstem ve tasarım zaten iyi özellikle banner ve off stream ekranlarını özel yaptıracağım D:Sistemine güveniyorsan yapabilirsin webcam ve yeterli alana sahipsen akıcı yayın yaparsın ayrıca İnternetinde iyi olmalı bir andan yayın açıp bir yandan sohbet etmek veya oyun oynamak interneti yavaşlatabilir ekipmanlar pek önemli değil aslında her pc ile yaparsın ama bi HD kalitede yapmak var bi normal yayın yapmak var sistem bilgilerinide versen dahada yardım edebilirdim belki
Tasarımada önem ver offline ekranı veya webcam çerçevesi kanal logon gibi şeylerede önem vermen gerek sohbetin akıcı olsun izlenirsin zaten.![]()
Sİstem ve tasarım zaten iyi özellikle banner ve off stream ekranlarını özel yaptıracağım D:
Unuttuklarım veya ekstra şeyler olabiir die fazla bilgim yokOzaman konu açmana gerek yoktu kankam neden açtınki zaten iyiyse?
Evet ilk başlarda öyle olucakvakit ve biraz sabır kınk çok sabırlı olman lazım hemne izlenömiyeceksin çünkü
ses düzeneği olayını birazcık açarmısın acaba?ne yayını yapacağına bağlı görüntü ve ses düzeneği kusursuz olmalı eğer profosyonel yayın yapmak istiyorsan
wow iyimişBir yayıncı vardı adam'ın evine Türknet Server kurmuş gerisini siz düşünün![]()