Dans edecekler,şarkı söyleyecekler,can verecekler.
Seçkin Üye
pekiUnlostun topladığı kasalar daha ucuz.
Ucuz olsa da , Fiyatları yakında artacak , Sponsor olduğu için ucuz.Unlostun topladığı kasalar daha ucuz.
Ucuz olsa da , Fiyatları yakında artacak , Sponsor olduğu için ucuz.
Kendin toplada yazan rakamı yazmışım. Şimdi düzeltiyorum teşekkürler.@sonkafkasli fiyatlarda biraz eksiklik var gibi bi kontrol etseneOnun dışında güzel paylaşım.
Gereksiz bilgiler elimde şuan unlost pro var + ek olarak yükselttiğim ryzen 2700x ve rtx 2070 var gayette yükseltilebilir bir bilgisayar piyasa göre acayip uygun bilgisayar tek tek toplamak yerine unlost her sene böyle toplama bilgisayar çıkartıyor anlaşarak 1 sene daha bekleyip çıkarttığında alabilirsin ben bu sene öyle yaptım soru varsa alayım?Kendin toplada yazan rakamı yazmışım. Şimdi düzeltiyorum teşekkürler.
Post automatically merged:
Unlost'un sistemlerine baktım arkadaşlar. Adamlar 400 tl lik anakart koymuşlar. 2 tane ram slotu var. Komik olmayın. 2 ram slotu olan bi anakartı geliştireceğiniz zaman sıkıntı yaratabilir. 32 gb ram desteği var. Ayrıca bu sistemdeki anakartın 64 gb a kadar ram desteğinin bulunması, üzerindeki ses entegreleri gibi bir çok devrelerin unlost'un düşük sistemli anakarttakilerinden daha kaliteli devre elemanları barındıyor. Siz bir kulaklık taktığınızda sesinizi o anakartın ses entegreleri ayarlıyor ve o enteglerde kullanılan kapasitörün çeşidleri önemli. Technopat bir çok sistemi toplarken anakarttaki detayları açıklıyor.
Onu görmedim ama senin topladığın 4.5k lık pc için unlost x'in yeni versiyonunu alır ve yükseltilebilir şekilde oynar zaten#Telebaytix kardeşim pro en üst versiyonu zaten ben düşük olanları için söylüyorum
Bu konu zaten başlıktaki gibi "gereksiz" düşük bütçe. Gerçekten bu fiyatta bir bilgisayar toplatmam. Birileri için böyle bir konu açtım.Onu görmedim ama senin topladığın 4.5k lık pc için unlost x'in yeni versiyonunu alır ve yükseltilebilir şekilde oynar zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?