hayır yine aynı hatayı verdisorun cozuldumu gral ;?
kanka hepsini yaptım hata yine aynı yine aynı cıldırmama ramak kaldıdefenderi kapat hileyi komple sil yeniden yükle ve virüs programın vs varsa devre dışı bırak ben böyle yaptım düzeldi
reis vpn falan mı açık bi bak derim ilk defa senden duyuyorumkanka hepsini yaptım hata yine aynı yine aynı cıldırmama ramak kaldı
yok kankam hatayı attım olmadı butun cozumleri denedim cs go oluyor bi skıntı yok ama lolde olmuyor anlamadım kı cs go hilesini yaparken hic bu kadar cile cekmedim lole niyet ettik basımıza gelmeyen kalmadıreis vpn falan mı açık bi bak derim ilk defa senden duyuyorum
reis sende bi sıkıntı var o zaman ben clientteyken açıyorum hileyi öyle dene bakayım çözümünü bulana kadar deneyeceksinyok kankam hatayı attım olmadı butun cozumleri denedim cs go oluyor bi skıntı yok ama lolde olmuyor anlamadım kı cs go hilesini yaparken hic bu kadar cile cekmedim lole niyet ettik basımıza gelmeyen kalmadı
neyinetf. güncelle
nerden acıyorsun dostumreis sende bi sıkıntı var o zaman ben clientteyken açıyorum hileyi öyle dene bakayım çözümünü bulana kadar deneyeceksin
Internette aratarak indirebilirsin dostumkanka bunları nasıl yapıcaz