Üye
ne sandınhihihihi güzel taktik
dostum yasadışı birşey yokki adamlar kendileri yeni üyeliklere kupon tanımlıyor ?Yediğin gofretlerin faturası ev adresine geri ödeme olarak gelir afiyet olsun
kanka textnow dan alıyorum ben kullanılmıs cıkmadı dahaFake no ile kayıt olabilirsiniz demişsin de elinde varsa özelden kullanılmamış numaraları bulabileceğim bir yer varsa söyler misin? Ne kadar denediysem hepsi girilmiş de.
valla kaç kere aldım sayamadım ama 1 telefondan 1 numaraya gelıyor sadece elınızde baska numara varsa basaka cıhaza getır ındırıp yapmalısınız yoksa pc nize emulator ındırıp yapabılırsınzSahte void numaralar Getir'de çalışıyor mu ki? Ben yıllar önce denemiştim de kabul etmemişti sanki.
Peki adamlar hep aynı adresten defalarca ilk kez kayıt yapıldığını fark etmiyor mu?kanka textnow dan alıyorum ben kullanılmıs cıkmadı daha
Post automatically merged:
valla kaç kere aldım sayamadım ama 1 telefondan 1 numaraya gelıyor sadece elınızde baska numara varsa basaka cıhaza getır ındırıp yapmalısınız yoksa pc nize emulator ındırıp yapabılırsınz
valla siparisten sonra adresi siliyorum yenı hesap acıyorumPeki adamlar hep aynı adresten defalarca ilk kez kayıt yapıldığını fark etmiyor mu?
Yani ne bileyim sonuçta veritabana kayıt oluyordur muhakkak.valla siparisten sonra adresi siliyorum yenı hesap acıyorum
tabikide ama bi sorun olmadıYani ne bileyim sonuçta veritabana kayıt oluyordur muhakkak.
Yok void ip number diye geçen sanal numaralardan bahsediyor arkadaş.Fake no derken rastgele numara girdiğimiz zaman okey diyor mu uygulama. Bir süre sınırı var mı misal 1 saat içinde 2-3 defa sipariş verebiliyor muyuz.
hayır fake no dediğim sms dogrulaması yapabılecegın sanal bir noFake no derken rastgele numara girdiğimiz zaman okey diyor mu uygulama. Bir süre sınırı var mı misal 1 saat içinde 2-3 defa sipariş verebiliyor muyuz.
O ne demek yani ben bilmediğim için anlamıyorum. Sanal no dan kastın mesela evdekilerin annemin babamın numarası mı yoksa ayrı bir şey mi bu sanal no?hayır fake no dediğim sms dogrulaması yapabılecegın sanal bir no
Sms doğrulaması gerekiyor onun için onu nasıl yapıyor? Getir sadece +90 alan kodlu numaralı onaylıyor bir de bunları nasıl geçiyor bu arkadaşYok void ip number diye geçen sanal numaralardan bahsediyor arkadaş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?