Getir'den 5₺ ' ye 35₺ ' lik ürün almak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Gençler sizlere aylardır yaptıgım ve getirin içinden geçtigim bi taktigi anlatıcam.
Getiri ilk defa kullanmanız gerekiyor.
İlk olarak kayıt olup adresinizi ekliyorsunuz.
ve kampanyalar bolumunu kontrol edin
Kampanyalar bülümünde "35 TL 30 TL İNDİRİM" yazması gerek
Sepetinizi 35 tl ye tamamlayın.
ödeme bolumunde kartınızı ekleyın ve kampanyayı seçin 35 TL olan tutar 5 TL ye düştügünü göreceksiniz.
İlk siparişiniz olacagı için getirme ücreti alınmayacaktır.
Sadece 5 tl ye 35 tl lik ürün alacaksınız. ben gunde 2 defa yapıyordum :D 50 defa almısımdır bu sekilde fake no ile kayıt olupta alabılırsınız KOLAY GELSİN CANLARRRR
TAKILDIĞINIZ Bİ YER OLURSA YORUM KISMINDAN SORABILIRSINI YARDIMCI OLURUM

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bide adrese yönelik indirimler var eviniz o indirimli yerlerden birindeyse tadından yenmez :)

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Fake no ile kayıt olabilirsiniz demişsin de elinde varsa özelden kullanılmamış numaraları bulabileceğim bir yer varsa söyler misin? Ne kadar denediysem hepsi girilmiş de.

Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Geçenlerde şey veriyordu hala veriyor mu bilmiyorum 30 tllik yemek alıyorsun 1 tl ye geliyordu bir bakın :D

Fire obey Ice
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Sahte void numaralar Getir'de çalışıyor mu ki? Ben yıllar önce denemiştim de kabul etmemişti sanki.

Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Fake no ile kayıt olabilirsiniz demişsin de elinde varsa özelden kullanılmamış numaraları bulabileceğim bir yer varsa söyler misin? Ne kadar denediysem hepsi girilmiş de.
kanka textnow dan alıyorum ben kullanılmıs cıkmadı daha
Post automatically merged:

Sahte void numaralar Getir'de çalışıyor mu ki? Ben yıllar önce denemiştim de kabul etmemişti sanki.
valla kaç kere aldım sayamadım ama 1 telefondan 1 numaraya gelıyor sadece elınızde baska numara varsa basaka cıhaza getır ındırıp yapmalısınız yoksa pc nize emulator ındırıp yapabılırsınz

Fire obey Ice
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
kanka textnow dan alıyorum ben kullanılmıs cıkmadı daha

valla kaç kere aldım sayamadım ama 1 telefondan 1 numaraya gelıyor sadece elınızde baska numara varsa basaka cıhaza getır ındırıp yapmalısınız yoksa pc nize emulator ındırıp yapabılırsınz
Peki adamlar hep aynı adresten defalarca ilk kez kayıt yapıldığını fark etmiyor mu?

Süper Üye
6 HİZMET YILI
Fake no derken rastgele numara girdiğimiz zaman okey diyor mu uygulama. Bir süre sınırı var mı misal 1 saat içinde 2-3 defa sipariş verebiliyor muyuz.

Süper Üye
6 HİZMET YILI
hayır fake no dediğim sms dogrulaması yapabılecegın sanal bir no
O ne demek yani ben bilmediğim için anlamıyorum. Sanal no dan kastın mesela evdekilerin annemin babamın numarası mı yoksa ayrı bir şey mi bu sanal no?

Yok void ip number diye geçen sanal numaralardan bahsediyor arkadaş.
Sms doğrulaması gerekiyor onun için onu nasıl yapıyor? Getir sadece +90 alan kodlu numaralı onaylıyor bir de bunları nasıl geçiyor bu arkadaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...