adamların kendi kampanyası kullanıyoruz hatta farklı telefonlardan daha fazla alışveriş yapabilirsinizGençler sizlere aylardır yaptıgım ve getirin içinden geçtigim bi taktigi anlatıcam.
Getiri ilk defa kullanmanız gerekiyor.
İlk olarak kayıt olup adresinizi ekliyorsunuz.
ve kampanyalar bolumunu kontrol edin
Kampanyalar bülümünde "35 TL 30 TL İNDİRİM" yazması gerek
Sepetinizi 35 tl ye tamamlayın.
ödeme bolumunde kartınızı ekleyın ve kampanyayı seçin 35 TL olan tutar 5 TL ye düştügünü göreceksiniz.
İlk siparişiniz olacagı için getirme ücreti alınmayacaktır.
Sadece 5 tl ye 35 tl lik ürün alacaksınız. ben gunde 2 defa yapıyordum50 defa almısımdır bu sekilde fake no ile kayıt olupta alabılırsınız KOLAY GELSİN CANLARRRR
TAKILDIĞINIZ Bİ YER OLURSA YORUM KISMINDAN SORABILIRSINI YARDIMCI OLURUM
bu direk bug gibi kanka vsdujıfkdlawşdadamların kendi kampanyası kullanıyoruz hatta farklı telefonlardan daha fazla alışveriş yapabilirsiniz
aynen aynen farklı telefon numaraları olunca işte bi şey yapamıyorlarbu direk bug gibi kanka vsdujıfkdlawşd
bi evde 5 kişi olsun 5 kişinin telefonu 5x30 150tl beleşaynen aynen farklı telefon numaraları olunca işte bi şey yapamıyorlar
gereksiz sipariş değil sonuçta sana gerekli olan eşyaları alıcaksın ya da o an canın ne istiyorsaAma yazik diğilmi kuryelere gereksiz siparis verip indirim almak
Knk bazilari çok gereksiz siparis veriyo ben onlar için dedim mesela kısın 5 tllik ürün siparis veriyo ben onlara kiziyom yanigereksiz sipariş değil sonuçta sana gerekli olan eşyaları alıcaksın ya da o an canın ne istiyorsa
kral iyide fake no yapınca o no ya sms gönderiyolar onu nasıl yaptınGençler sizlere aylardır yaptıgım ve getirin içinden geçtigim bi taktigi anlatıcam.
Getiri ilk defa kullanmanız gerekiyor.
İlk olarak kayıt olup adresinizi ekliyorsunuz.
ve kampanyalar bolumunu kontrol edin
Kampanyalar bülümünde "35 TL 30 TL İNDİRİM" yazması gerek
Sepetinizi 35 tl ye tamamlayın.
ödeme bolumunde kartınızı ekleyın ve kampanyayı seçin 35 TL olan tutar 5 TL ye düştügünü göreceksiniz.
İlk siparişiniz olacagı için getirme ücreti alınmayacaktır.
Sadece 5 tl ye 35 tl lik ürün alacaksınız. ben gunde 2 defa yapıyordum50 defa almısımdır bu sekilde fake no ile kayıt olupta alabılırsınız KOLAY GELSİN CANLARRRR
TAKILDIĞINIZ Bİ YER OLURSA YORUM KISMINDAN SORABILIRSINI YARDIMCI OLURUM