GetLastError(): e1 Hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
2,3 gün öncesine kadar sc yi kullanıyordum, bilgisayarı kapattım açtım tekrar oynamak istediğimde GetLastError(): e1 hatasını aldım ve günlerdir düzelmiyor hiç bir şekilde hatayı bulamıyorum. Antivirüs, güvenlik duvarı vesaire her şey kapalı adblock'ta yok. c++ lar hepsi yüklü fakat halen hata alıyorum. Yardımcı olacak biri var mı?

Ekli dosyalar

• hata.JPG
    hata.JPG
    60.4 KB · Görüntüleme: 76
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
I was using sc until 2,3 days ago, I turned off the computer, turned it on, when I wanted to play again, I got the GetLastError (): e1 error and it doesn't improve for days, I can't find the error in any way. Antivirus, firewall and so on, everything is not in closed adblock. c ++ s all loaded but still get error. Is there someone to help?
Having the same issue at the moment.
Post automatically merged:

2,3 gün öncesine kadar sc yi kullanıyordum, bilgisayarı kapattım açtım tekrar oynamak istediğimde GetLastError(): e1 hatasını aldım ve günlerdir düzelmiyor hiç bir şekilde hatayı bulamıyorum. Antivirüs, güvenlik duvarı vesaire her şey kapalı adblock'ta yok. c++ lar hepsi yüklü fakat halen hata alıyorum. Yardımcı olacak biri var mı?
Fixed the Issue

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...