çözümü yok dimi pc filanmı değiştirmem gereksanırım işletim sistemin desteklemiyor hileyi
sen hileyi nasıl yapıyorsun acaba hileyi yapabilmen için seçkin üye olman gerekiyor ve sen seçkin üye değilsinGetLastError hatası veriyo önbellelleği filan sildim oyunu sildim ama aynı hata browlerı değiştirdim ama hata kalıyo bilen varsa yazabilirmi.
windows 7 ondan kaynaklı olabilirmi dediğini tam anlamadımdaSadece Windows 10 1909 ve 1903 sürümlerinde çalışıyor hileler
Windows kaç 7 galiba 7ler bu sorunu yaşıyorçözümü yok dimi pc filanmı değiştirmem gerek
Evet windows 7 ,8 ,8.1 de çalışmıyorwindows 7 ondan kaynaklı olabilirmi dediğini tam anlamadımda
sağol okEvet windows 7 ,8 ,8.1 de çalışmıyor
bide günlleme geldikten sonra böyle oldu yoksa böyle bişe yokduEvet windows 7 ,8 ,8.1 de çalışmıyor
aynen 7Windows kaç 7 galiba 7ler bu sorunu yaşıyor
Bilgisayarınızı güncel tutun windows 10 mininmum 1903 sürümü kurulu olsun ben mesela hiç bir hilede hiç sorun yaşamıyorum güncel işletim sistemi iyidir her zaman sitesinden indirebiliyorsunuz galiba ücretsizbide günlleme geldikten sonra böyle oldu yoksa böyle bişe yokdu
Post automatically merged:
aynen 7
GetLastError hatası veriyo önbellelleği filan sildim oyunu sildim ama aynı hata browlerı değiştirdim ama hata kalıyo bilen varsa yazabilirmi.
is it worth?windows 7 ondan kaynaklı olabilirmi dediğini tam anlamadımda
benim sürüm 1909 ama yine GetLastError(): b7 Thread Stopping : 3120 bu hatayı veriyor.windows sürümü onun için 1903-1909 olması lazım yoksa hile acılmaz
aynem aynı hata sorunu neyden kaynaklı oldugunuda bilmiyorum bilsem bilşeyler yapa bilirimbenim sürüm 1909 ama yine GetLastError(): b7 Thread Stopping : 3120 bu hatayı veriyor.