Hocam gökyüzüne baktığında yıldız görememen sebebiyle yıldızların çok az olduğunu falan düşünmeye başlamısın sanırım. Görselde boş kalan yerler bile var.Gölgelendirmede sanki hata var gibi yine ama emin değilim. gerisi güzel.Bide fazlamı yıldız var ne tabi yıldız olarak yaptıysan.
Ben yapılmış güzel çalışmalara bakarak bu değerlendirmeyi söylemiştim.Hocam gökyüzüne baktığında yıldız görememen sebebiyle yıldızların çok az olduğunu falan düşünmeye başlamısın sanırım. Görselde boş kalan yerler bile var.
Dünyanın arkasında ki beyazlık güneş oluyorGüneş felan koysaydın daha güzel olurdu
O doğan şey güneş zaten.(büyük ihtimal)Güneş felan koysaydın daha güzel olurdu
Bak mesela güzel kardeşim Black Hole dan örnek verim.Hocam gökyüzüne baktığında yıldız görememen sebebiyle yıldızların çok az olduğunu falan düşünmeye başlamısın sanırım. Görselde boş kalan yerler bile var.
Teşekkür ederimDünya çok güzel olmuş aşırı iyi duruyor eline sağlık.
Ekran içinde yap derken anlamadım ne demek istediğini ve farklı farklı şeyler deniyorum zaten şu sıralar photoshopta Uzaya aşırı merakım olduğu için biraz onun üstünde durmaya çalısıyorumekran içinde yap bence ama gezgen dısında daha iyi şeylerde yapabilirsin
Tm fotoğraf güzel ama sen okursunDünyanın arkasında ki beyazlık güneş oluyor