Onaylı Üye
Benim fazla şehirler arası gezme şansım olmadı dostlar, yakın zamanda bir yerlere gitmek istiyorum. Gezip güzel gördüğünüz yerleri benimle paylaşır mısınız?
hocam bence karadeniz tarafı cok güzel tam kafa dinlemelik yerlerBenim fazla şehirler arası gezme şansım olmadı dostlar, yakın zamanda bir yerlere gitmek istiyorum. Gezip güzel gördüğünüz yerleri benimle paylaşır mısınız?
Muğla, ve karadeniz bölgesi hocam buralar gerçekten de doğayla iç içeHocam yurt dışı için isviçre gerçekten doğayla iç içe güzel bir yer, türkiye içerisinde de böyle güzel doğayla bütünleşmiş bir şehir biliyor musunuz
Vallaha herkes muğla diyor şuanlık bu kadar övüldüyse bir görülmeyi hak ederMuğlanın her yerini gezdim, Simi ve Rodos'a gittim. 2019'da New Jersey'e gitmiştim WWE canlı etkinliğine, sonrasında malum corona bir daha da gidemedim![]()
Hocam istanbul daraltmaz mı? Aile içi kime sorsam bir daha gitmemeye yeminliler gibi konuşuyorlarİzmir ve istanbul her yaşayan insanın kesinlikşe 1 kere daha olsun gitmesi gereken bi yerdir
İstanbuldayım . Esenyurt ilcesindeyim. Bir gel gör yurt dışı tatilini de aradan çıkarmış olursunVallaha herkes muğla diyor şuanlık bu kadar övüldüyse bir görülmeyi hak eder
Post automatically merged:
Hocam istanbul daraltmaz mı? Aile içi kime sorsam bir daha gitmemeye yeminliler gibi konuşuyorlar
Muğlada yaşadım, çok güzeldi. 3 Senedir yangınlarla mücadele ediyoruz. En zor 3 yılımı geçirdim. Ama doğası hala harika.Vallaha herkes muğla diyor şuanlık bu kadar övüldüyse bir görülmeyi hak eder
Post automatically merged:
Hocam istanbul daraltmaz mı? Aile içi kime sorsam bir daha gitmemeye yeminliler gibi konuşuyorlar
kusadasiBenim fazla şehirler arası gezme şansım olmadı dostlar, yakın zamanda bir yerlere gitmek istiyorum. Gezip güzel gördüğünüz yerleri benimle paylaşır mısınız?