GFX Tool Kullanımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
GFX Toolun 0.18 uyumlu versiyonunu yükledim Gameloop a. Ayarları yapıp giriyorum Pubg Mobile. Ama her seferinde oyun içindeki ayarlarım sıfırlanmış oluyor, genel ayarlardan tutun da ses ayarlarına varana kadar, hepsi varsayılan haline dönmüş oluyor. Hassasiyet ayarlarımı buluta yüklediğim için buluttan alıyorum, ama diğer ayarları tek tek yeniden değiştirmem gerekiyor ve GFX Tool üzerinden her açışımda böyle oluyor. Yardımcı olabilecek var mı? (Lütfen bilen varsa yazsın, boş yere konuyu dağıtmayalım, şişirmeyelim.)

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
GFX Toolun 0.18 uyumlu versiyonunu yükledim Gameloop a. Ayarları yapıp giriyorum Pubg Mobile. Ama her seferinde oyun içindeki ayarlarım sıfırlanmış oluyor, genel ayarlardan tutun da ses ayarlarına varana kadar, hepsi varsayılan haline dönmüş oluyor. Hassasiyet ayarlarımı buluta yüklediğim için buluttan alıyorum, ama diğer ayarları tek tek yeniden değiştirmem gerekiyor ve GFX Tool üzerinden her açışımda böyle oluyor. Yardımcı olabilecek var mı? (Lütfen bilen varsa yazsın, boş yere konuyu dağıtmayalım, şişirmeyelim.)
yalnış hatırlamıyorsam bir tik vardı altllarda biyerde onu açığında ayaralrın sıfırlanıyodu ama tam ahtırlamıyorum

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Knk ona yapacak bir şey yok çünkü o kullandığın program sıfırlıyor

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bayağı sıkıntı o zaman hiç gerek yok

Seçkin Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Mesele anlaşıldı, GFX Tool ban sebebi ise kullanmam. Zaten sürekli ayarları eski hale almasının da çözümü yokmuş, uğraşmak istemem böyle sürekli. Yardımlar için teşekkür ederim.

Konu #Kilit

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Aracı kullanarak GFX önermiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...