Ghost of Tsushima PC'ye çıkışını ne zaman yapacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Ne zamandır şu oyunun PC'ye gelmesini bekliyorum. Haber ve sızıntı gibi içerikleri inceledim ama kayda değer bir şey bulamadım. Duyanınız vardır. Tahmini ne zaman çıkar? Oyunun piyasaya ilk piyasaya sunulma tarihi: 17 Temmuz 2020.
Not: Yabancılara sorduğumda 2030 diyor. :(

Adssdasdız.png

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Olm oyun fena iyi duruyo ilk defa denk geldim umarım seriden gelir pc ye

Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Resmi bir duyuru gelmeden veya sızıntı olmadan tarih vermek doğru olmaz. Resmi duyuru gelmedi sızıntı da olmadığını söylüyorsun. Öyleyse duyuru beklemeye devam diyeceğiz. Ha unutmadan, ps de oynadım hocam oyunu, bal kaymak yani üf üf dadundan yenmez lmao

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
çok iyi oyun valla ben de bekliyorum inşallah bir an önce çıkar

Üye
2 HİZMET YILI
oyun çok iyi duruyor hemen çıksın artıkkkkkkkkkkkkkk

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Resmi bir duyuru gelmeden veya sızıntı olmadan tarih vermek doğru olmaz. Resmi duyuru gelmedi sızıntı da olmadığını söylüyorsun. Öyleyse duyuru beklemeye devam diyeceğiz. Ha unutmadan, ps de oynadım hocam oyunu, bal kaymak yani üf üf dadundan yenmez lmao
benim şaşırdıgım şey tlou partlarınınn ps ye cıktıktan bilmem kac gün kaç ay sonra pc ye gelmesi ama bu oyunun gelmemesi aslında gelse iyi satış yapardı

Banlı Üye
Ödüller
7
Sosyal
9 HİZMET YILI
ona daha çok var 1 seneden aşağı gelmez

Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
benim şaşırdıgım şey tlou partlarınınn ps ye cıktıktan bilmem kac gün kaç ay sonra pc ye gelmesi ama bu oyunun gelmemesi aslında gelse iyi satış yapardı
kesinlikte yapardı bence de. Sekiro ya benzer tarzı hikaye akışı oynanış vesaire her türlü tutardı. Yapımcılarla iletişim olsa talep edilebilir

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
gelmaz knki youtubdan vidio izlemeye devam]
geldi knk

oyun ön siparişte knk

oyun şuan ön siparişe cıktı pc de oleyyy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...