benim şaşırdıgım şey tlou partlarınınn ps ye cıktıktan bilmem kac gün kaç ay sonra pc ye gelmesi ama bu oyunun gelmemesi aslında gelse iyi satış yapardıResmi bir duyuru gelmeden veya sızıntı olmadan tarih vermek doğru olmaz. Resmi duyuru gelmedi sızıntı da olmadığını söylüyorsun. Öyleyse duyuru beklemeye devam diyeceğiz. Ha unutmadan, ps de oynadım hocam oyunu, bal kaymak yani üf üf dadundan yenmez lmao
pcye gelse iyi olur bekliyorum bendeOlm oyun fena iyi duruyo ilk defa denk geldim umarım seriden gelir pc ye
çok bekleriz aga askerli bitirdim hala cıkmadı aq oyunubende beklıyorum
kesinlikte yapardı bence de. Sekiro ya benzer tarzı hikaye akışı oynanış vesaire her türlü tutardı. Yapımcılarla iletişim olsa talep edilebilirbenim şaşırdıgım şey tlou partlarınınn ps ye cıktıktan bilmem kac gün kaç ay sonra pc ye gelmesi ama bu oyunun gelmemesi aslında gelse iyi satış yapardı
anlamadıgım şey oyun çıkalı 4 yıl olmuş hala daha pc ye cıkartmadılaroyun yenimi çıktı bayağı güzel duruyor
geldi knkgelmaz knki youtubdan vidio izlemeye devam]
oyun ön siparişte knkbende beklıyorum
oyun şuan ön siparişe cıktı pc de oleyyyResmi bir duyuru gelmeden veya sızıntı olmadan tarih vermek doğru olmaz. Resmi duyuru gelmedi sızıntı da olmadığını söylüyorsun. Öyleyse duyuru beklemeye devam diyeceğiz. Ha unutmadan, ps de oynadım hocam oyunu, bal kaymak yani üf üf dadundan yenmez lmao
hadi gözün aydıngeldi knk
oyun ön siparişte knk
oyun şuan ön siparişe cıktı pc de oleyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?