Depo Ghost Recon Wildlands Kapalı Beta Sistem Gereksinimleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
[font=Verdana, Geneva, sans-serif]                                           Minimum[/FONT]
[font=Verdana, Geneva, sans-serif] İşletim sistemi: [/FONT][font=Verdana, Geneva, sans-serif]Windows 7/8.1/10 – 64 bit[/FONT]
[font=Verdana, Geneva, sans-serif]İşlemci:[/FONT][font=Verdana, Geneva, sans-serif] Intel Core i5-2400S (2.5 GHz) ya da AMD FX-4320 (4 GHz)[/FONT]
[font=Verdana, Geneva, sans-serif]Bellek:[/FONT][font=Verdana, Geneva, sans-serif] 6 GB RAM[/FONT]
[font=Verdana, Geneva, sans-serif]Ekran kartı:[/FONT][font=Verdana, Geneva, sans-serif] NVIDIA GeForce GTX 660 ya da AMD R9 270X[/FONT]
[font=Verdana, Geneva, sans-serif]Ekran Kartı Boyutu: [/FONT][font=Verdana, Geneva, sans-serif]2 GB[/FONT]
[font=Verdana, Geneva, sans-serif]Ses kartı: [/FONT][font=Verdana, Geneva, sans-serif]DirectX Uyumlu[/FONT]
[font=Verdana, Geneva, sans-serif]Boş Alan: [/FONT][font=Verdana, Geneva, sans-serif]50 GB[/FONT]
[font=Verdana, Geneva, sans-serif]Önerilen Gereksinimler:[/FONT]
                               Önerilen
[font=Verdana, Geneva, sans-serif]İşletim sistemi: [/FONT][font=Verdana, Geneva, sans-serif]Windows 7/8.1/10 – 64 bit[/FONT]
[font=Verdana, Geneva, sans-serif]İşlemci:[/FONT][font=Verdana, Geneva, sans-serif] Intel Core i7-3770 (3.5 GHz) ya da AMD FX-8350 (4 GHz)[/FONT]
[font=Verdana, Geneva, sans-serif]Bellek:[/FONT][font=Verdana, Geneva, sans-serif] 8 GB RAM[/FONT]
[font=Verdana, Geneva, sans-serif]Ekran kartı:[/FONT][font=Verdana, Geneva, sans-serif] NVIDIA GeForce GTX 970/GTX 1060 ya da AMD R9 390/RX 480[/FONT]
[font=Verdana, Geneva, sans-serif]Ekran Kartı Boyutu:[/FONT][font=Verdana, Geneva, sans-serif] 4 GB[/FONT]
[font=Verdana, Geneva, sans-serif]Ses kartı: [/FONT][font=Verdana, Geneva, sans-serif]DirectX Uyumlu[/FONT]
[font=Verdana, Geneva, sans-serif]Boş Alan: [/FONT][font=Verdana, Geneva, sans-serif]50 GB[/FONT]

[font=Verdana, Geneva, sans-serif]Donanım İsteyen Bir Oyundur Gta 5 E yakın Gereksinimleri var Tavsiye Ederim Güzel Bir Oyundur [/FONT]

:resim:

ld8dQE.jpg
[/url][/IMG]

TEST
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Full alıntı konu paylaiımı yasak.

Forumda olan bir seyı tekrar paylasmak yasak.

Rapor edıldın.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
taklacierkan' Alıntı:
Full alıntı konu paylaiımı yasak.

Forumda olan bir seyı tekrar paylasmak yasak.

Rapor edıldın.

Kardeşim BurdA Emek Var Herkes Resim Bile Upload etmeden konu paylaşıyor ben öyle yapmıyorum

En Azından 1 resim ekleyip emeği sergiliyorum 

Alttada Küçük Notlarım Oluyor

İt Means That: Tamamı Alıntı Değildir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...