Seninde dedigin gibi videolara geçiş yapmayı düşünüyorum fakat ae de kötüyüm.Birde pc'm 32 bit after e. cs4 kaldırıyor sadece.Bunları photoshoptan yapıyorum yakında video geçmeyi düşünüyorum.Bence direk gif yapma bi intro tarzı animasyon tasarımı yap afterden onu gife dönüştür daha etkili sonuçlar alırsın. Emeğine sağlık.
Özelden yaz ordan konuşalımAga Banada Güzel Bişeyler Yapar Mısın Ama Uğraşırsan Yani Rica Etsem Yapar Mısın Ama İsmimde ThorellorS Yazsın Yaparsan Çok Sevinirim Bu Arada Güzel Olmuş Biraz Daha Emek Versen Çok Güzel Şeyler Çıkabilirdi.
SaolasınEyvallah kardeşim emeğine sağlık
EywallahEline sağlık kardeşim
Eywgüzel işler devam kardeş
EywallahElimizde pc olsa napacaz allah bilir . emeğine sağlık kardeşim . @xChintzy
Ben 2 video izleyerek yapmış bulunmaktayım.Youtubeden araştırarak öğrenebilirsin.özel gif nerden yapabilirim yardımcı olabilecek varmı ?
Ben 2 video izleyerek yapmış bulunmaktayım.Youtubeden araştırarak öğrenebilirsin.
Bende yeni başladım bu işe bilemiyorum.Telefonlardada uygulaması var diye duydum ama en iyisi araştırmakYardımın İçin Saol Sadece Kolay Yolu Varsa Söylersiniz Diye Sorayım Dedim.![]()
Eline sağlıkKardeşim emeğine sağlık çok güzel yapıyosun. Senin tek sıkıntın uyumsuz yapmak.Bundan önceki yaptığın gif te güzeldi ama yine uyumsuzdu,kanatlarla arkadaki parçaların alakası yoktu.
Eğer uyumlu bir şeyler yaparsan benden sana tam puan 9/10
Elime sağlık
Senin eline sağlıkEline sağlıkEywallah.
Senin eline sağlıkKlavyenin azizliğine uğradım da
Dedigim gibi can sıkıntısı:gelisirabii:güzel ama imzandaki kadar güzel olmamış