Kral onu nasıl yapıcaz ben oyundaki karakterimi mesela gif yapmak istiyorum ama bilgim yok yardımcı olurmusunGif bulamıyorsan dizi yada film den video kes sonrasında gife dönüştür
gif dönüştüren internet sitesj var hocam orada halledersinKral onu nasıl yapıcaz ben oyundaki karakterimi mesela gif yapmak istiyorum ama bilgim yok yardımcı olurmusun
indirilmiyor bulduklarım kaydedilmiyorgif dönüştüren internet sitesj var hocam orada halledersin
mobilden mi pcden mi yapıyorsunuz hocamindirilmiyor bulduklarım kaydedilmiyor
pp yapmak için güzel bir ercüment çözer gifi arıyorum da googledakileri pek beğenemedim siz de varsa atabilir misinz?
İlk önce o karakterin mp4 formatında kayıtı olması gerekli geri işlemler kolay gif konusunda mp4 formatından gif boyuta dönüştürüp,gif boyutunuda standart boyutuna getirmeye yarayan araçlar mevcutKral onu nasıl yapıcaz ben oyundaki karakterimi mesela gif yapmak istiyorum ama bilgim yok yardımcı olurmusun
Canva programı ücretli dostum premium psket alırsan gif yapma özrlliği veriyor gif dışında logo tasarımı yapabilirsinGift yapma programları var kendin yap gitsin.
misal Canva'nın online GIF yapma.
harley quenn gifleri güzel bencepp yapmak için güzel bir ercüment çözer gifi arıyorum da googledakileri pek beğenemedim siz de varsa atabilir misinz?