Gif yapabilecek varmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GHOST
Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Merhabalar ben bilmediğim için bana youtube dan bir video kesitini gif yapabilecek varmı?

Bu gözler neler gördü neler
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
İnternet üzerinden araştırırsan belirli programlar vasıtasıyla kendin de yapabilirsin, burada kimse kimseye bu tarz isteklerde bulunanlara yardım etmez. Ancak önerilerde bulunurlar, nasıl yapacaklarını sana anlatırlar kendin yaparsın.

Ayrıca gif olayı zaten çok basittir, internet üzerinden araştırırsan zaten anlarsın. Şuraya konu açacağına bu gif mevzusunu araştırsaydın çoktan yapmış olurdun belki... :) :thinkie:

Süper Üye
8 HİZMET YILI
İnternet üzerinden araştırırsan belirli programlar vasıtasıyla kendin de yapabilirsin, burada kimse kimseye bu tarz isteklerde bulunanlara yardım etmez. Ancak önerilerde bulunurlar, nasıl yapacaklarını sana anlatırlar kendin yaparsın.

Ayrıca gif olayı zaten çok basittir, internet üzerinden araştırırsan zaten anlarsın. Şuraya konu açacağına bu gif mevzusunu araştırsaydın çoktan yapmış olurdun belki... :) :thinkie:
https://memoryhackers.org/forums/grafik-istekleri.220/

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Ben buradan yapıyorum fakat önemem. 2 saniyelik bir gif'i 7 mb olarak indirdim. İşine yarayacaksa kullan. :)

HackIstanbul 2019 Preselection Writeup Members
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
armut piş ağzıma düş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...