nasıl yapacağım yardım edermisin dostum biosun güncel driveri varmı onu bile bilmiyorum nasıları bios up down yap dıyorlar nasıl yapacağımı bilmiyorumAmi biossa hallederiz
Ami biossa hallederiz Bios türün ne onu öğren binasıl yapacağım yardım edermisin dostum biosun güncel driveri varmı onu bile bilmiyorum nasıları bios up down yap dıyorlar nasıl yapacağımı bilmiyorum
Ami biossa hallederiz Bios türün ne onu öğren bi
Baska bi yöntem denesektemi hiç calısmaz ?Bios türün Cmos Eski bir anakarta sahipsin o yüzden Amidewin methodu çalışmaz
Dostum Bir ton hwid kaldırma diye konu var insanlar altına sacma sapan yorum kasmak icin saol tsk ederim oldu gibi yorumlar atıyor deniyenide atıyor denemeyenide atıyor ? sence kaldırabilen biriyle muhattap olmak daha mantıklı degilmiForumda konu ile ilgili detaylı açıklama yapan bir arkadaş vardı. Adım adım herşeyi anlatıyordu. Arama kısmına "Valorant HWID BAN kaldırma" yazarsan erişebilirsin.
poweRRR#8680 buyur hocamdc nick ver kardeşim
özelden yaz kardesim simdi hwide para veririz kaldırmaz felan bu biosla bosuna para vermıs oluruzbu biosla ücretsiz kaldırman çok zor . Bİldiğim profesyonel birkaç ücretli spoofer var ama paylaşmam yasak
az araştırsan çoğu yerde yazıyor özelden atıcam ama bios up down bilmen gerekiyorözelden yaz kardesim simdi hwide para veririz kaldırmaz felan bu biosla bosuna para vermıs oluruz
ami bios ta kaldıramamak imkansız . Benim konuma bak eğer herleyi doğru yaparsan kaldıramama ihtimalin yokDostum yanlış anlama ama benim ami bios var her methodu denedim kaldıramadım ücretli spoofer almak en iyisi
bulursan bana da atar mısınHocam ben kaldırdım. Postu bulup paylaşacağım. MSI anakartım vardı.
malesef konunun sahibi yorum attı zaten kaldıramazsın diyehttps://memoryhackers.org/konular/valorant-hwid-spoofer.226527/
buyrun buradan kaldırabilirsiniz. Ben kaldırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?