Gigabayt Valorant Hwid Ban Nasıl Kalkar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Öncelikle merhaba valorantta hwid ban kaldırabilirmiyim anakartım eski model gigabyte x58a-ud3r modeli nasıl kaldırabilirim Format attım max 2 gün sonra oyun oto hwid atıyor gine veya kaldırılabilirmi eski sürüm oldugu için lütfen anlayan insanlar yorum atarsa sevinirim

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Forumda konu ile ilgili detaylı açıklama yapan bir arkadaş vardı. Adım adım herşeyi anlatıyordu. Arama kısmına "Valorant HWID BAN kaldırma" yazarsan erişebilirsin.

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Ami biossa hallederiz Bios türün ne onu öğren bi
1645449999331.png

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bios türün Cmos Eski bir anakarta sahipsin o yüzden Amidewin methodu çalışmaz

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bios türün Cmos Eski bir anakarta sahipsin o yüzden Amidewin methodu çalışmaz
Baska bi yöntem denesektemi hiç calısmaz ?
Post automatically merged:

Forumda konu ile ilgili detaylı açıklama yapan bir arkadaş vardı. Adım adım herşeyi anlatıyordu. Arama kısmına "Valorant HWID BAN kaldırma" yazarsan erişebilirsin.
Dostum Bir ton hwid kaldırma diye konu var insanlar altına sacma sapan yorum kasmak icin saol tsk ederim oldu gibi yorumlar atıyor deniyenide atıyor denemeyenide atıyor ? sence kaldırabilen biriyle muhattap olmak daha mantıklı degilmi

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Hocam ben kaldırdım. Postu bulup paylaşacağım. MSI anakartım vardı.

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
bu biosla ücretsiz kaldırman çok zor . Bİldiğim profesyonel birkaç ücretli spoofer var ama paylaşmam yasak

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Dostum yanlış anlama ama benim ami bios var her methodu denedim kaldıramadım ücretli spoofer almak en iyisi

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
özelden yaz kardesim simdi hwide para veririz kaldırmaz felan bu biosla bosuna para vermıs oluruz
az araştırsan çoğu yerde yazıyor özelden atıcam ama bios up down bilmen gerekiyor
Post automatically merged:

Dostum yanlış anlama ama benim ami bios var her methodu denedim kaldıramadım ücretli spoofer almak en iyisi
ami bios ta kaldıramamak imkansız . Benim konuma bak eğer herleyi doğru yaparsan kaldıramama ihtimalin yok

Bum Be RedZz
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bildiğim ücretsiz bir spoofer var çalışıyo mu merak ediyodum dc den eklersen atabilirim. redzii#0016

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...