hocam alına bilir 1 kaç vidyo baktım fena deyil diyorlar paran yetiyorsa alArkadaşlar almayı düşünüyorum Sizce nasıl ekran kartı?
diğer alıcaklarını da güzel tutarsan tertemiz bir sistem kurarsın dostum o ekran kartıyla hayırlı olsun şimdidenArkadaşlar almayı düşünüyorum Sizce nasıl ekran kartı?
Saolasındiğer alıcaklarını da güzel tutarsan tertemiz bir sistem kurarsın dostum o ekran kartıyla hayırlı olsun şimdiden
anladım hocamKart güzel de ne için kullanacaksın? Yeni nesil oyunlarda bir tık sıkıntı çıkarabilir mesela. Tabi bu senin isteklerin doğrultusunda değişebilir.
hey bro nice deviceI'm thinking of buying it too, I've seen some reviews and it seems to be a very good board
bende ondan korkuyorum2.el alıp daha verimli birşey elde edebilirsin dikkat et dar boğaz yapmasın sistemin
bakalım anlaşabilirsem alcamgüzel kart baya iyi fps alırsın
anlaşırsak alacagım artıkhocam alına bilir 1 kaç vidyo baktım fena deyil diyorlar paran yetiyorsa al
tamam hocam saolhocam alabilirsin güzel
saol hocam hayırlısı işallah ikinci el sıkıntı çıkarmazalınabilir dostum. şimdiden hayırlı olsun
likegigabyte rx 5700xt is best Video card so powerful
hocam kontrol ette al. sonra başın yanmasınanladım hocam
Post automatically merged:
hey bro nice device
bende ondan korkuyorum
bakalım anlaşabilirsem alcam
anlaşırsak alacagım artık
tamam hocam saol
saol hocam hayırlısı işallah ikinci el sıkıntı çıkarmaz
like
A 650w PSU works for it and a xeon 2670 v3?İşlemci ve PSU yetiyorsa alınabilir bütçe belirtirseniz başka kartlar önerebilirim