Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti vs MSI GeForce RTX 3060 Ti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Sistemimdeki parçalar:
  • i5-13600K.
  • ASUS Prime Z-690a DDR5 ATX anakart.
  • Kingston 1x16 GB 5600MHz CL36 RAM. 32 olacak o yüzden 1X.
  • Crucial 500GB SSD.
  • Cooler Master Masterliquid 240mm V2.
  • Corsair iCUE 4000X 750W PSU.
Sistemim bu şekilde. Aşağıdaki iki karttan birisini satın almak istiyorum:
  • Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC.
  • MSI GeForce RTX 3060 Ti Gaming X Trio.
Bu iki kart arasında kaldım. İnternette okuduklarım ve izlediğim videolarda performans olarak Gigabyte daha verimli gözüküyor. Bu iki kart arasından tercih etmek istiyorum. MSI Ventus modelleri ısınma vs. sebeplerden dolayı çok eleştirilmiş. Bu kartlardan birini kullanıp ben bu sorunu yaşadım ya da şöyle memnunum diye belirtirse sevinirim.

Bütçem 3060 Ti ekran kartına yetiyor, 4060 Ti bana pek mantıklı gelmiyor ve NVIDIA bir kart istiyorum. Açıkçası pek fazla oyun oynayan biri değilim. Oynadığım zamanda FPS, MMO oynuyorum o yüzden ona göre yardımcı olursanız sevinirim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
BEDEL ALLAHA ÖDENİR SİZİNKİSİ KULA MİNNET
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
ben olsam msi olan modelini alırdım.MSI kalitesi,performansı tartışılmaz

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
ben olsam msi olan modelini alırdım.MSI kalitesi,performansı tartışılmaz
adamlar tartışmış knk işte internette gigabytle arasında nerdeyse 0 fark var fiyatı dışında sogutma olarakta gigabyte dan kötü degerler veriyor tabi kullanan birinin yorumuda önemli burda

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti GAMING OC özel soğutma sahibi modelidir. Bu kart, yüksek saat hızlarına sahip ve iyi bir soğutma performansı sunarak daha düşük sıcaklıklarda çalışabilir.

MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING X TRIO ise bu kart özel tasarlanmış üç fanlı soğutma sistemine sahiptir. Bu sayede, daha fazla hava akışı sağlar ve daha düşük sıcaklık değerlerine ulaşabilir.

Her iki model de performans açısından birbirine benzerdir, ancak soğutma performansı ve tasarımları biraz farklılık gösterebilir. Eğer daha iyi bir soğutma performansı istiyorsanız, MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING X TRIO tercih edebilirsiniz.

Öncelikli önerim sana MSI almak daha mantıklı geliyor

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
MSI çok daha iyidir tabii ki fakat fiyatı tuzlu olur bana koymaz diyorsan MSI al F/P bişey olsun çok önemli değil aradaki biraz fark diyorsan Gigabyte da alabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti GAMING OC özel soğutma sahibi modelidir. Bu kart, yüksek saat hızlarına sahip ve iyi bir soğutma performansı sunarak daha düşük sıcaklıklarda çalışabilir.

MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING X TRIO ise bu kart özel tasarlanmış üç fanlı soğutma sistemine sahiptir. Bu sayede, daha fazla hava akışı sağlar ve daha düşük sıcaklık değerlerine ulaşabilir.

Her iki model de performans açısından birbirine benzerdir, ancak soğutma performansı ve tasarımları biraz farklılık gösterebilir. Eğer daha iyi bir soğutma performansı istiyorsanız, MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING X TRIO tercih edebilirsiniz.

Öncelikli önerim sana MSI almak daha mantıklı geliyor
internetteki testlerde tam yükse gigabyte tokatlıyor ama msi yi bilemedim 5 derece fark var aralarında

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
internetteki testlerde tam yükse gigabyte tokatlıyor ama msi yi bilemedim 5 derece fark var aralarında
iki ekran kartının farklarına bakman lazım senin sistemine en yakın olan testleri bulup bakman lazım o zaman net bir şeye karar verebilirsin

BEDEL ALLAHA ÖDENİR SİZİNKİSİ KULA MİNNET
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
adamlar tartışmış knk işte internette gigabytle arasında nerdeyse 0 fark var fiyatı dışında sogutma olarakta gigabyte dan kötü degerler veriyor tabi kullanan birinin yorumuda önemli burda
Bizim burda internet cafe'de kullandım.kelimenin tam anlamıyla canavar gibi ekran kartı.Gigabyte modelini denemek nasip olmadı ama ben olsam aradaki fiyata aldırış etmez msi alırdım.

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Bizim burda internet cafe'de kullandım.kelimenin tam anlamıyla canavar gibi ekran kartı.Gigabyte modelini denemek nasip olmadı ama ben olsam aradaki fiyata aldırış etmez msi alırdım.
nasıl etmezsin knk arada 4-5k tl fark var o paraya ram + ekipman alırsın

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
msı 3060 al bence bende msı 3070 var gayet memnunum senib sistemin biraz daha üstnünü kullanıyorum arkadastada senin sisteme benzer bi sistem var o da msi 3060 kullanıyor memnun

Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
kanka aralarındaki fark nerdeyse max 5 fps fark eder ben msi tercih ederdim

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
kanka aralarındaki fark nerdeyse max 5 fps fark eder ben msi tercih ederdim
bende msi tercih etmek istiyorum ama arasındaki fiyat makası çok fazla değermi ona emin degilim birde sıcaklıkta msi daha sıcak çalışıyor

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Bu kartlar yerine amd'nin 6650 ve üstü serilerine göz atabilirsin hem performans açısından daha üst düzey performans sağlar her oyun için hem de fiyatı daha ucuz nvidia'nın ismi var diye isim parası alıyor senden

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Bu kartlar yerine amd'nin 6650 ve üstü serilerine göz atabilirsin hem performans açısından daha üst düzey performans sağlar her oyun için hem de fiyatı daha ucuz nvidia'nın ismi var diye isim parası alıyor senden
iyi hoş ama ben bu kartı ömürlük almak istemiyorum 5000 serisinde 16gb vramlı kartlar çıkar ise satıp ona geçmeyi planlıyorum bu açıdan nvdia terchine daha sıcagım birde amd kartlarda driver siliniyormuş sanırım kendi kendine ben onunla ugrasmak istemiyorum eger ogle birşey varsa ki saterkende çok zor satılacagını düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
iyi hoş ama ben bu kartı ömürlük almak istemiyorum 5000 serisinde 16gb vramlı kartlar çıkar ise satıp ona geçmeyi planlıyorum bu açıdan nvdia terchine daha sıcagım birde amd kartlarda driver siliniyormuş sanırım kendi kendine ben onunla ugrasmak istemiyorum eger ogle birşey varsa ki saterkende çok zor satılacagını düşünüyorum
Yok öyle bişey rx6600 kullanıyorum hiçbişey olmadı daha, ozaman idarelik bi kart alcan o dediğin modellerin çıkmasını bekleyene kadar.

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Açık konuşmak gerekirse iki modelin arasındaki tek fark dizaynı ve soğutma sistemi MSI bu konuda daha başarılı. MSI almanı öneririm.

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Açık konuşmak gerekirse iki modelin arasındaki tek fark dizaynı ve soğutma sistemi MSI bu konuda daha başarılı. MSI almanı öneririm.
testlerde msi daha sıcak ama 2 model arasında 5 derece fark var ve msi daha sıcak degerler veriyor
Post automatically merged:

Yok öyle bişey rx6600 kullanıyorum hiçbişey olmadı daha, ozaman idarelik bi kart alcan o dediğin modellerin çıkmasını bekleyene kadar.
benim gibi amd ye karşı çok önyargılı insanlar mevcut dedign gibi idarelik kart olsada satarken bana çok zarar ettirmiyecek ve elimde çok kalmıyacak bir kartta olmalı ki zaten böyle 1,2ay kullanırım kafasındada almıyorum min 1.5 yıl kullanırım

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hangisi ucuz ise onu al dostum sürekli oyun oynamıyorsun madem para cebınde kalsın 5 derece ha az ha fazla olmus sen verdıgın paraya bak kolay kazanılmıyor 2 sıde aynı işi görüyor kendini aileni düşün..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...