Ginga e Kickoff!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
8250c2332336e03388922af803b21c5e.jpg

Ginga e Kickoff!!, NHK Educational TV'de yayınlanan bir futbol temalı anime serisidir.

Seri, evlerinin yakınındaki boş bir arazide futbol oynayan bir grup arkadaşın hikayesini anlatır. Bu arkadaşlar, bir gün Japonya Milli Takımı'nın efsanevi kalecisi olan Shou Oota ile tanışırlar. Shou, çocuklara futbol oynamayı öğretir ve onları bir takım olarak organize eder.

Takım, birçok engelle karşılaşırken, yerel bir futbol turnuvasına katılmak için çalışmalarına devam eder. Bu süreçte, takım üyeleri, futbolun yanı sıra arkadaşlık, dayanışma, liderlik ve ekip çalışması gibi değerli hayat dersleri öğrenirler.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Ginga e Kickoff!! adlı anime serisi futbol temalı olması nedeniyle futbol severlerin ilgisini çekebilir ancak serinin ana teması sadece futbol değil aynı zamanda arkadaşlık dayanışma liderlik ve ekip çalışması gibi değerli hayat dersleri de sunuyor seri evlerinin yakınındaki boş bir arazide futbol oynayan bir grup arkadaşın hikayesini anlatıyor izlemek isteyenlere spoiler vermeyelim bu kadar yeterli :balik:

HER OYUNUN BİR AÇIĞI VARDIR
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
En iyi furbol animesi Tsubasadır açık ve net. Ama bunuda çocukluğumda izlemiştim tatlı konu olmuş eline sağlık.

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Ginga e Kickoff!!, spor ve komedi öğeleri içeren bir anime serisidir. Hikaye, futbol oynamayı seven bir grup çocuğun, bir takım kurarak ulusal bir turnuvaya katılmalarını konu almaktadır. Seri, futbol maçlarının yanı sıra, karakterlerin kişisel sorunlarını ele alan ve takım ruhunun önemini vurgulayan bir hikayeye sahiptir. Ayrıca, anime, renkli animasyonları, hareketli müzikleri ve komik sahneleriyle dikkat çekmektedir ekte güzel anime tsuba ile bu animeyi de izlerdim.

Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
6 HİZMET YILI
bir ara izlerim favoriye ekledim bilee :D

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Futbol animelerini sevemedim çok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...