İts Adventure Time
Süper Üye
Merhaba yine bir liste ile sizlerleyim. Malum karantina günleri eve kapandık tüm gün bilgisayar başında oturuyoruz ne yapacağımızı bilmiyoruz, bu sebeple sizler için eğlenceli siteler arayıp buldum.
Bu liste konularını açma yazma araştırma görseller vs. çok zahmetli o sebeple sıklıkla devamını getiremiyorum kusuruma bakmayın. Buna rağmen sizler için hem görsel hem eğlence bakımından, göze
hoş gelen konular yapmaya çalışıyorum. Siz de anketlerde oylamalara katılarak bu listelerin devamlılığını sağlayabilirsiniz.
Hazırsanız başlayalım !
*Görseller bana aittir!
Sitelere gitmek için isimlerine tıklamanız yeterli olacaktır.
-----------------------------------------------------------------------
Siteler
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
| Bu web sitesinde simyacılık yapabilirsiniz. Farklı elementleri birleştirerek yeni bir element oluşturabilirsiniz. Oyunun amacı tek te element birleştirerek tüm elementleri keşfedebilmek. Vakit geçirmek için oldukça keyifli bir oyun. Ben daha hepsini keşfedemedim :/ |
Giriş Yap
|
Giriş Yap
| Bu web sitesinde almak istediğiniz farklı telefon modellerini 3 boyutlu ve görsel açıdan da kaliteli bir şekilde telefonları karşılaştırabilirsiniz. |
|
Giriş Yap
| Bu web sitesinde okyanus ve denizlerde çip takılmış fok balıklarının, köpek balıkların, balinaların, kaplumbağaların... Yerlerini öğrenebilir ve geldiği güzergahı görebilirsiniz. |
|
Giriş Yap
| Bu web sitesinde rastgele tuşlara basarak/basılı tutarak Kendinizi bir hacker gibi hissedebilirsiniz. |
|
Giriş Yap
| Bu web sitesini her yenilediğinizde veya açtığınızda sizlere insan profil fotoğrafları gösterecektir. Fakat bu insanlar aslında yoktur ve daha önce var olmamışlardır. Bunun sebebi Nvidia'nın yaratmış olduğu yapay zekanın bu insan profillerini yaratmasıdır. Ben siteyi her açtığımda ürküyorum biraz. |
|
Son düzenleme: