Giriş Dizesi Doğru Biçimde Değildi Hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Herkese merhaba. Kodlamaya yeni başladım ve basit bir trainer yapmaya çalışıyorum. Trainer yapmaya çalışırken bir hatayla karşı karşıya kaldım ve bir türlü çözemedim. Checkbox tikleyince program hata veriyor. Nerede ne hata yaptığımı söyleyebilecek olan var mıdır acaba?

Ayrıntılar;

System.FormatException
HResult=0x80131537
İleti=Giriş dizesi doğru biçimde değildi.
Kaynak=mscorlib
StackTrace:
at System.Number.StringToNumber(String str, NumberStyles options, NumberBuffer& number, NumberFormatInfo info, Boolean parseDecimal)
at System.Number.ParseInt32(String s, NumberStyles style, NumberFormatInfo info)
at System.Int32.Parse(String s, NumberStyles style)
at Memory.Mem.GetCode(String name, String path, Int32 size)
at Memory.Mem.WriteMemory(String code, String type, String write, String file, Encoding stringEncoding, Boolean RemoveWriteProtection)
at trainerfornorthgard.Form1.timer1_Tick(Object sender, EventArgs e) in C:\Users\Peanut\Desktop\Hile Denemeleri\C# Öğrenme\trainerfornorthgard\trainerfornorthgard\Form1.cs:line 41
at System.Windows.Forms.Timer.OnTick(EventArgs e)
at System.Windows.Forms.Timer.TimerNativeWindow.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.NativeWindow.DebuggableCallback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)
at System.Windows.Forms.UnsafeNativeMethods.DispatchMessageW(MSG& msg)
at System.Windows.Forms.Application.ComponentManager.System.Windows.Forms.UnsafeNativeMethods.IMsoComponentManager.FPushMessageLoop(IntPtr dwComponentID, Int32 reason, Int32 pvLoopData)
at System.Windows.Forms.Application.ThreadContext.RunMessageLoopInner(Int32 reason, ApplicationContext context)
at System.Windows.Forms.Application.ThreadContext.RunMessageLoop(Int32 reason, ApplicationContext context)
at System.Windows.Forms.Application.Run(Form mainForm)
at trainerfornorthgard.Program.Main() in C:\Users\Peanut\Desktop\Hile Denemeleri\C# Öğrenme\trainerfornorthgard\trainerfornorthgard\Program.cs:line 19

Bu özel durum özgün olarak bu çağrı yığınında oluşturuldu:
[Dış Kod]
trainerfornorthgard.Form1.timer1_Tick(object, System.EventArgs) / Form1.cs
[Dış Kod]
trainerfornorthgard.Program.Main() / Program.cs

Fotoğraflar;
Screenshot_5.png

Screenshot_6.png

Screenshot_7.png

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
timer ve main program yazıyor orada bir bakmayı deneyebilirsin hata da yazan kodlara

20
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
timer ve main program yazıyor orada bir bakmayı deneyebilirsin hata da yazan kodlara
Reis benim hatadan anladığım WriteMemory kısmında değerleri yanlış yazmışsın diyor sanki bana ama doğru olmasa hata olarak verirdi diye düşünüyorum. Onun dışında bir yorum yapamadığım ve sorunu da bulamadığım için buraya attım. Denemediğim şey kalmadı. String'i silip WriteMemory'e de tek tek yazdım değerleri. Yine de "giriş dizesi doğru biçimde değildi" diyor.

Not: memory.dll kullanıyorum programı yazarken.

Üye
4 HİZMET YILI
Herkese merhaba. Kodlamaya yeni başladım ve basit bir trainer yapmaya çalışıyorum. Trainer yapmaya çalışırken bir hatayla karşı karşıya kaldım ve bir türlü çözemedim. Checkbox tikleyince program hata veriyor. Nerede ne hata yaptığımı söyleyebilecek olan var mıdır acaba?

Ayrıntılar;

System.FormatException
HResult=0x80131537
İleti=Giriş dizesi doğru biçimde değildi.
Kaynak=mscorlib
StackTrace:
at System.Number.StringToNumber(String str, NumberStyles options, NumberBuffer& number, NumberFormatInfo info, Boolean parseDecimal)
at System.Number.ParseInt32(String s, NumberStyles style, NumberFormatInfo info)
at System.Int32.Parse(String s, NumberStyles style)
at Memory.Mem.GetCode(String name, String path, Int32 size)
at Memory.Mem.WriteMemory(String code, String type, String write, String file, Encoding stringEncoding, Boolean RemoveWriteProtection)
at trainerfornorthgard.Form1.timer1_Tick(Object sender, EventArgs e) in C:\Users\Peanut\Desktop\Hile Denemeleri\C# Öğrenme\trainerfornorthgard\trainerfornorthgard\Form1.cs:line 41
at System.Windows.Forms.Timer.OnTick(EventArgs e)
at System.Windows.Forms.Timer.TimerNativeWindow.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.NativeWindow.DebuggableCallback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)
at System.Windows.Forms.UnsafeNativeMethods.DispatchMessageW(MSG& msg)
at System.Windows.Forms.Application.ComponentManager.System.Windows.Forms.UnsafeNativeMethods.IMsoComponentManager.FPushMessageLoop(IntPtr dwComponentID, Int32 reason, Int32 pvLoopData)
at System.Windows.Forms.Application.ThreadContext.RunMessageLoopInner(Int32 reason, ApplicationContext context)
at System.Windows.Forms.Application.ThreadContext.RunMessageLoop(Int32 reason, ApplicationContext context)
at System.Windows.Forms.Application.Run(Form mainForm)
at trainerfornorthgard.Program.Main() in C:\Users\Peanut\Desktop\Hile Denemeleri\C# Öğrenme\trainerfornorthgard\trainerfornorthgard\Program.cs:line 19

Bu özel durum özgün olarak bu çağrı yığınında oluşturuldu:
[Dış Kod]
[Dış Kod]
trainerfornorthgard.Program.Main() / Program.cs

Fotoğraflar;
Ekli dosyayı görüntüle 74888
Ekli dosyayı görüntüle 74889
Ekli dosyayı görüntüle 74890
kral
u özel durum özgün olarak bu çağrı yığınında oluşturuldu:
[Dış Kod]
[Dış Kod]
trainerfornorthgard.Program.Main() / Program.cs buyrayı pek anlamadım

20
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Oyun kapalıyken program çalışıyor. Checkbox'a tik de atabiliyorum ama oyun açıkken program açılıyor fakat checkbox tikleyince hata veriyor. Anlamadım çözemedim gitti. .exe olanlarda sıkıntı yok da, bazı oyunların offsetleri/pointerları .dll olarak gözüküyor. Onlarda da böyle bir sorun oluyor.

20
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Sorunu hala çözemedim bir türlü fakat yine de checkbox kullanmadan daha basit bir işlem yaptım. İleride checkbox'un hatasını çözeceğim bir şekilde ama şimdilik buton kullanmayı tercih ettim. Hilenin son hali de şu şekilde.
Screenshot_1.png

En azından işe yaradığını görmüş oldum. Biraz daha kodlama öğrendikten sonra checkbox hatasını da çözebileceğime inanıyorum.

20
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Checkbox halini de yaptım. Sorunumu çözdüm farklı kod biçimleri deneyerek. Fikir belirten herkese teşekkür ederim.

Screenshot_2.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...