c# MasaüstüMerhaba öncelikle asp.net web projesimi yoksa C# masaüstü uygulamasımı ? Cevabınıza göre yardımcı olayım?
Login yaptığınız form ismi ve sonrasında açılan 2. formun ismi nedir? Ek olarak Login formundaki "username" girilen textbox ismi nedir? + olarak 2. forumdaki "girişteki adı" kısmı tam olarak labelmi yoksa textboxmu? İsmi nedir? Yani "name" kısımları?c# Masaüstü
Login KısmıLogin yaptığınız form ismi ve sonrasında açılan 2. formun ismi nedir? Ek olarak Login formundaki "username" girilen textbox ismi nedir? + olarak 2. forumdaki "girişteki adı" kısmı tam olarak labelmi yoksa textboxmu? İsmi nedir? Yani "name" kısımları?
Form4.bunifuTextboxP.Text = bunifuTextbox1.Text;
Çok teşekkürler menuleri vb. herşeyi değiştirip çok daha güzel birşey elde ettim yardımlarınız için sağolunC#:Form4.bunifuTextboxP.Text = bunifuTextbox1.Text;
Son olarak Form4'deki bunifuTextboxP 'ye 1 kere tıklayıp seçersen sağ kısımda "Properties" penceresinden Private olan ayarı Public olarak ayarla. Mantık bu şekilde ben username için yaptım sen mantığı kullanarak şifre vb yerlerdede uygulayabilirsin fakat şifrenin gösterilmesi anlamsız olur.
Bu arada Login formundaki "LOGIN" butonunun kod kısmına yazacaksın kodu en alt kısmına.