2 Mar 2017 Yasaklandı #1 Cloqs C Banlı Üye Katılım 20 Şub 2017 Mesajlar 42 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI ARkadaşlar öncelikle Merhaba herkese ben wolftü VIP hacki çalıştırdığımda bana giriş noktası bulunamadı hatası veriyor yardım edebilcek varmı ? şimdiden teşekkürler Allah Rızası için yokmu yardım edicek ? hileleri açamıyorum
ARkadaşlar öncelikle Merhaba herkese ben wolftü VIP hacki çalıştırdığımda bana giriş noktası bulunamadı hatası veriyor yardım edebilcek varmı ? şimdiden teşekkürler Allah Rızası için yokmu yardım edicek ? hileleri açamıyorum
2 Mar 2017 #2 merke M Onaylı Üye Katılım 12 Tem 2016 Mesajlar 135 Tepki puanı 2 9 HİZMET YILI kardeşim mhloaderi indirdiğin yere buraya çıkart yap öyle yönetici çalıştır sorunun düzelir. yani mesela karşıdan yüklemelere indirdiğin mhloaderi sağ tıklayıp buraya çıkart de sorunun ortadan kalkar. Oyla 0 Olumsuz oyla
kardeşim mhloaderi indirdiğin yere buraya çıkart yap öyle yönetici çalıştır sorunun düzelir. yani mesela karşıdan yüklemelere indirdiğin mhloaderi sağ tıklayıp buraya çıkart de sorunun ortadan kalkar.
2 Mar 2017 Konuyu başlatan Yasaklandı #3 Cloqs C Banlı Üye Katılım 20 Şub 2017 Mesajlar 42 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI kardeşim xp kullanıyorum ? ve masaüstüne çıkartıyorum yokmu yardım edicek?? Oyla 0 Olumsuz oyla
2 Mar 2017 Konuyu başlatan Yasaklandı #4 Cloqs C Banlı Üye Katılım 20 Şub 2017 Mesajlar 42 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI bilen hiç mi kimse yok Oyla 0 Olumsuz oyla