Çözüldü Pubg Mobile Giriş Hatası. (Yardım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar 1 saat önce pubg mobilden ban yedim ve sonrasında şöyle bir hatayla karşılaşıyorum.
Yeni hesap kurduğumda bile bu hatayı veriyor.

bağlantı hatası.png

Hatalar :
Bağlantı hatası. Giriş başarısız.
Veri gönderimi başarısız. Giriş başarısız.
Sistem hatası meydana geldi. Giriş başarısız.

Bu üç hatayı veriyor sürekli. Yardımcı olacak arkadaş var mı?
Vakit ayırdığınız için teşekkürler..

Griffin Premium
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
dostum sorunların bir çözümü yok denilebilecek kadar az aynı sorunla ilk hile kullanmaya başladığım vakit karşılaşmıştım gameloop silip tekrar kurdum ve aynı hatayı aldım hosts dosyasını temizledim çözülmedi vpn ile girmeyi denedim yine çözülmedi en son olarak çareyi format atmakta buldum format dışında bunun için tek çözüm sağlayabildiğim yöntem e-posta üzerinden giriş yapmak oldu e-posta ile girdiğimde bu hatayı vermedi hesaptan çıktım ve diğer bağlantılara girmeyi denediğimde de sorun çözülmüştü bir kez söylediğimi yap eğer olmazsa kesin çözüm formattır

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
dostum sorunların bir çözümü yok denilebilecek kadar az aynı sorunla ilk hile kullanmaya başladığım vakit karşılaşmıştım gameloop silip tekrar kurdum ve aynı hatayı aldım hosts dosyasını temizledim çözülmedi vpn ile girmeyi denedim yine çözülmedi en son olarak çareyi format atmakta buldum format dışında bunun için tek çözüm sağlayabildiğim yöntem e-posta üzerinden giriş yapmak oldu e-posta ile girdiğimde bu hatayı vermedi hesaptan çıktım ve diğer bağlantılara girmeyi denediğimde de sorun çözülmüştü bir kez söylediğimi yap eğer olmazsa kesin çözüm formattır
Tamamen bağlantı hatası olarak görünüyor. E posta ile girmeyi deneyeceğim umarım olur. Yapmadığım hiç bir şey kalmadı. Spoofer bile yaptım olmadı.

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Dostum haberin yok sanırım neyse ben sana söyleyeyim pubg mobile a cihaz engelleme özelliği geldi sanırım cihazın engellenmiş şuana kadar çözümünü bulan yok bulursan bizlerle paylaş lütfen.
not: spoofer işe yaramıyor.
ek;
https://memoryhackers.org/konular/yeni-pubg-mobile-ban-sistemi-hakkinda.222605/
Cihaz engelleme özelliği basit bir spoofer ile kaldırılıyor. Ben kaldırıyorum veyahut emilatör ayarlarını değiştirerek düzeliyor. Destek ekibine yazdım internetinizle alakalı bir sorun dedi ama internetimde bir sorun yok.

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Gameloopu tamamen silip temp %temp% prefetch dosyarıyla birlikte. Daha sonra modeminize rest atın (Kapat aç değil) Oyunu tekrar orjinal sitesinden kurarak çalıştırın probleminiz çözülecektir.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Yeni güncellemeyi bekle veya uygulamayı tamamen kaldırıp tekrar yükle
Sorun çözülmüştür. Emilatörü tamamen silip basit bir spoofer yapıp, bilgisayarı yeniden başlattım. Tekrar emilatörü yükledim. Sorun ortadan kalktı. Teşekkürler..

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
pubg kaldırım yeniden yükledim 1 gün sonra tekrar ban yedim pc sıfırladım komple yine olmadı spoofer yapacam ama hiç bilgim yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...